"Maz cilvēku to dara. Tieši tāpēc šis ir tik īpaši." Ievu Sutugovu pēc koncerta pārsteidz fani

tautaruna.lv 7.oktobris 2023, 4:00
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Dziedātāja Ieva Sutugova sociālajā medijā "Instagram" dalījusies ar pieredzēto pēc koncerta, kā viņu pārsteiguši un iepriecinājuši viņas talanta cienītāji.

Dziedātāja savā "Instragram" profilā ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama ar milzu ziedu klēpi.

Viņa min, ka šādi pēc koncerta viņu iepriecināja atbalstītāji. Dziedātāja uzsver, ka bieži vien var šķist, ka šāds ziedu klēpis mūziķiem tiek dāvināts ik pēc katra koncerta, taču tā neesot. Ļoti maz cilvēku mūsdienās šādi parāda savu prieku par koncerta apmeklējumu.

"Nē, tas nav pašsaprotami, ka tev pēc koncerta sadāvina pilnu klēpi ar ziediem. Maz cilvēku to dara. Tieši tāpēc šis ir tik īpaši," "Instagram" raksta Ieva Sutugova.

Ieva Sutugova ir latviešu dziedātāja. Viņa 2011. gadā absolvēja Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolu, džeza un populārās mūzikas nodaļu. Savas muzikālās karjeras laikā dziedātāja ir sadarbojusies ar tādiem latviešu komponistiem kā Jāni Lūsēnu, Raimondu Paulu, Hariju Zariņu, Zigmaru Liepiņu un Mārtiņu Braunu. Sutugova ieguvusi daudzveidīgu muzikālo pieredzi piedaloties muzikālās izrādēs, no kurām spilgtākās lomas ir Staburadze rokoperā “Lāčplēsis”, Ieviņa izrādē “Skroderdienas Silmačos” un Gerda mūziklā “Sniega Karaliene”. Pirmos soļus savā izaugsmē, Ieva spēra jau 4 gadu vecumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas