Robija Viljamsa ieraksts soctīklos šokē daudzus

tautaruna.lv 7.oktobris 2023, 16:49
 
PA/Scanpix/Leta
Dziedātājs Robijs Viljamss sacēlis pamatīgu viedokļu vētru pēc tam, kad savos sociālajos medijos vērsies pie faniem ar interesantu lūgumu, vēsta "The Sun".

Pavisam nesen slavenais dziedātājs faniem sociālajos medijos lūdza padomu.

"Domāju par veikala apzagšanu. Kādam ir kāds padoms?" Šis ieraksts sociālajos medijos šokēja daudzus.

Vairāki veikalu īpašnieki bija neapmierināti ar šādu slavenības jociņu.

Lai arī dziedātājs, iespējams, ar šādu ierakstu vēlējās vien nevainīgi pajokot, tomēr daudziem viņa asprātības nelikās smieklīgas.

Lielbritānijas mazumtirdzniecības pētījumu centra direktors, profesors Džošua Bamfīlds nosodīja zvaigznes izteikumus: "Robija Viljamsa komentārs ir apkaunojošs."

Arī "Gail’s Bakery" maiznīcas izpilddirektors Lūks Džonsons norādīja, ka popzvaigznes smiešanās par samilzušo problēmu, kas skar neskaitāmus mazumtirgotājus ir nevietā. "Ļoti bagāta bijusī popzvaigzne, kas izsmej nopietnu sociālu un ekonomisku problēmu, parāda, ka slavenība ir patiesi apmaldījusies šovbiznesā."

Nesen vēstījām, ka Lielbritānijas mēbeļu tirgotājs "Dunelm" nolēmis savdabīgā veidā cīnīties ar veikala zagļiem. Uzņēmums ievērojis, ka pēdējā laikā zagļi arvien vairāk iecienījuši, nesamaksājot paņemt, gultas veļas komplektus, tāpēc nonācis pie interesanta risinājuma samilzušajai problēmai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.oktobris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:45

Jaunākās diskusijas