Neveikli! Leonardo Di Kaprio, atbalstot pasākumā jauno draudzeni, satiek septiņas bijušās mīļotās

tautaruna.lv 7.oktobris 2023, 19:47
 
JM HAEDRICH/SIPA/Scanpix
Holivudas aktierim Leonardo Di Kaprio patīk aizvadīt laiku jaunu modeļu sabiedrībā. Atskatoties uz viņa attiecībām novērojama vienota tendence. Aktieris tik tiešām ir skaistu sieviešu piekritējs. Pavisam nesen viņš nokļuva neveiklā situācijā, pateicoties savām bijušajām mīļotajām sievietēm, vēsta "Daily Star".

Izskan runas, ka šobrīd aktieri vieno romantiskas jūtas ar modeli Vitoriju Kereti. Pavisam nesen viņa piedalījas "Chanel" modes skatē Francijā.

Modes skati, kas norisinājās Parīzes modes nedēļas ietvaros, apmeklēja arī slavenais aktieris.

Parīzes modes nedēļas laikā Leonardo Di Kaprio satika ne vienu vien savu bijušo mīļoto sievieti. Un tas nav nekāds pārsteigums, ja viņš ir iemīļojis modeles.

Kā vēsta mediji, tad modes skatē, kurā piedalījās, iespējams, viņa jaunā mīļotā sieviete, skatītāju rindās bija redzama arī viņa bijusī draudzene Kamila Morrona. Viņi bija pāris laika posmā no 2017. gada līdz 2022. gadam. Taču viņa nebija vienīgā bijusī draudzene, kas uzturējās Parīzē laikā, kad tur bija arī slavenais aktieris.

"Chanel" modes skatē piedalījās arī modele Džidži Hadida, kuru arī neilgu brīdi, iespējams, vienoja romantiskas jūtas ar aktieri. Lai arī viņi oficiāli neapstiprināja, ka ir pāris, abi bieži tika manīti pavadām laiku viens otra sabiedrībā.

Parīzes modes nedēļā piedalījās arī Tonija Garna, kura bija Leonardo draudzene no 2013. gada līdz 2014. gadam. Tāpat Parīzē tajā pat laikā uzturējās vēl četras aktiera bijušās draudzenes, tai skaitā Helēna Kristensena, Naomi Kempbela, Eva Hercigova un Ambera Valleta.

Septembrī izskanēja ziņas, ka šobrīd Leonardo tiekas ar 25 gadus veco itāļu izcelsmes modeli Vitoriju. Šobrīd viņa ir viena no uzlēcošajām zvaigznēm modes pasaulē. Abi kopā manīt vairākas reizes gan Amerikā, gan citviet pasaulē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas