FOTO: Hosams Abu Meri parāda, kā izskatījās pirms 30 gadiem

tautaruna.lv 7.oktobris 2023, 11:43
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Veselības ministrs Hosams Abu Meri vietnē "X" publicējis foto, kurā redzams, kā viņš izskatījās pirms 30 gadiem.

Hosams Abu Meri dalījies ar savas vecās pases fotogrāfijām - vienā redzams viņš pats jaunībā, otrā zīmogs par Latvijas robežas šķērsošanu, kas datēts ar 1993.gada 29.septembri.

"29.09 apritējuši 30 gadi, kopš es ierados Latvijā. LV nav mana dzimtene, bet LV ir mana zeme un mana valsts. Vienmēr aizsargāšu LV zemi un kalpošu tās tautai. Jāstiprina mūsu valsts valoda, jāgādā par mūsu latvisko pašapziņu un jābūt spēcīgiem un vienotiem kā nācijai," ar šādu ierakstu Hosams papildinājis bildes.

Jāpiebilst, ka komentāros ne vien vien pauda, ka neatpazina Hosamu Abu Meri.

"Dakter, šī pases bildīte!!!! :):):) Neatpazītu! P.S. Dzimtenē noteikti libāņu meitenēm sirdis lauzi."

"Uz Movember’i prasās ataudzēt tās ūsas."

Tikmēr jāpiebilst, ka Abu Meri nesen kļuvis par veselības ministru, strādājot pie nozares problēmu risināšanas. Piemēram, nesen ziņots, ka Abu Meri plāno rīkot regulāras tikšanās ar Veselības ministrijas (VM) padotības iestāžu vadītājiem.

Tiekoties ar ministrijas padotības iestāžu vadītājiem, Abu Meri norādīja, ka veselības aprūpes sistēmas efektivitāte un arī kvalitāte balstās uz speciālistiem kā ārstniecības iestādēs tā arī pārvaldībā - gan ministrijā, gan padotības iestādēs. Līdz ar to viņa apņemšanās ir nodrošināt pieejamu, kvalitatīvu, efektīvu un ilgtspējīgu veselības aprūpi Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.oktobris 2023

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas