Bukmeikeri Donam prognozē pēdējo vietu finālā; Latvijas sabiedrība tos "sūta ratā"

tautaruna.lv 10.maijs, 12:42
 
Scanpix
Dons ar dziesmu "Hollow" ceturtdien iekļuvis Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. Lai arī bukmeikeri Dona izredzes iekļūt finālā vērtēja kā niecīgas. Arī finālā viņi Donam prognozē pēdējo vietu. Jācer, ka arī šoreiz bukmeikeri, tā teikt, iebrauks auzās.

"Bukmeikeri ir gatavi apdirsties vēlreiz, ieliekot šobrīd Donu pēdējā vietā arī finālā. Nē, mīļie, tā čist nebūs, žūrijai ir diezgan laba dzirde un Donam ir izcila balss," tā vietnē "X" raksta mūziķis Edgars Bāliņš.

Kristīne: Kas tie bukmeikeri ir? Kaut kādi random cilvēki? Mūziķi? Atgādina tos astoņkājus, kas prognozē futbola rezultātus Pasaules kausā.

Jānis: Vispār jau tā tabula parāda, kāda ir iespēja UZVARĒT, un starp devīto rindiņu un 26 rindiņu starpības tik pat kā nav. Abos gadījumos varbūtība UZVARĒT ir zem viena procenta. Nu nedrīkst lasīt šādus datus skatoties uz vietu tabulā, nevis reālajiem procentiem.

Oskars: Dons iedevu ceribu, ka Eirovzija tomer vēl ir dziesmu konkurss, nevis tirliņu saiets.

Kristiāna: ŽĒL, ka nevar ietagot te tos bukmeikerus, lai viņus pasūtītu pieklājīgi d.....

Vineta: Nu kāpēc tie bukmeikeri mūs tā nemīl?!

Jānis: Donam ir izcila balss un tas ko saka maza saujiņa bukmeikeru vispār nav nozīmes. Viņi kļūdījās un tagad tiešām var iet ..

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas