Ekstrasenss: Oktobris Ukrainas-Krievijas karā būs izšķirošs

tautaruna.lv 7.oktobris 2023, 15:45
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ekstrasenss Makss Gordejevs intervijā UNIAN pastāstīja, kas Ukrainu sagaida oktobrī un vai raķešu uzbrukumi turpināsies.

Fragments no intervijas:

Makss, pastāstiet, kuras dienas oktobrī būs bīstamas?

Pirmkārt, es gribu uzreiz pateikt, ka oktobris būs diezgan grūts. Īpaši uzmanīgiem jābūt 17., 18., 19. oktobrī. Šajās dienās situācija būs ļoti saspringta, tad būs neliels atslābums.

Taču, sākot ar 20. datumu, situācija Ukrainā būs ļoti sarežģīta. Pagaidām grūti saprast, vai tie būs uzlidojumi vai kādas citas sliktas ziņas. Pats oktobris ir drudžains mēnesis. Tomēr, neskatoties uz visu, mūsu bruņotie spēki virzās pareizajā virzienā.

Tieši šī iemesla dēļ Krievija ir nikna, tā nevar atrast savu pareizo stratēģiju. Tāpēc Krievija tagad mēģina mūs sanaidotar visām valstīm, kūda, perina kaut kādas sazvērestības. Tas ir, cenšas padarīt mūsu valsti par slikto, lai paši ukraiņi liktu prezidentam Vladimiram Zelenskim atstāt amatu.

Vai oktobrī būs raķešu un dronu uzlidojumi?

Jā, iebrucēji izvēlēsies dažas īpašas dienas un veiks raķešu triecienus. Taču šobrīd esam ļoti svarīgā un izšķirošā kara posmā. Oktobris izšķirs mūsu valsts turpmāko likteni.

Tomēr ir arī pozitīvs aspekts. Tas slēpjas faktā, ka mēs varēsim atklāt dažus nodevējus. Tagad viss ir atkarīgs no pretuzbrukuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas