Latviešu astrologam nelāga prognoze par oktobri

tautaruna.lv 7.oktobris 2023, 9:27
 
Oksana Džadana/F64
Astrologs Valters Šulcs savā prognozē 2023.gadam atklājis, kas cilvēkus sagaida oktobrī.

Kā raksta Šulcs, 11.oktobrī no retrogrāda modīsies Plūtons Mežāzī un uzsāks savu otro piegājienu pārejā uz Ūdensvīra zvaigznāju. Šī Plūtona virzienmaiņa notiks pāris dienas pēc ģeometriskās sadursmes jeb spriedzes aspekta ar Marsu Svaros, ko raksturo liela, agresīvas enerģijas izlāde. Kā arī, dažas dienas vēlāk, 14.oktobrī arī Svaru zīmē kulminēs 2023.gada otrs Saules aptumsums.

Tas ir pārsteidzoši, bet šai Saules aptumsumu sērijai dzimstot 1248.gada 22. jūnijā izteiktākais aspekts tieši bija Marsa un Plūtona kvadrāts un harmonija ar šo Jaunmēnesi, tā ka šis aptumsums 2023.gada oktobrī nesīs sevī jau iedzimto agresīvo, spēcīgo enerģiju, caur kuru būtu iespējams lietas ievirzīt harmoniskā gultnē, taču tā kā šis 14.oktobra aptumsums ir ar saplūstošu spriedzes aspektu ar Plūtonu, tad šeit neesmu tik pārliecināts vai veidosies apstākļi un situācija, kuru izdosies tik viegli nogludināt vai ievirzīt. Teorijā ir rakstīts, ka būtu ļoti vēlams, lai Plūtons neskar aptumsuma punktus. (Tas no "tikai pozitīvo vibrāciju" klubiņa skatu punkta skatoties.) Te tas Plūtona pieskāriens ir vēl patāls, bet pietiekami tuvs, lai radītu jaudīgu tricināšanos un iedvestu nemiera un nedrošības sajūtu.

Ar to visa oktobra “jautrība” nebeidzas. Šis aptumsumu tunelis beigsies ar (daļēju) Mēness aptumsumu 28.oktobrī.

Pats par sevi tas nebūtu nekas ārkārtējs, taču šajā Pilnmēness aspektācijā, kas ir opozīcija starp Mēnesi un Sauli blakus ir iesaistītas arī citas planētas. Merkūra savienojums ar Marsu Skorpionā pavisam blakus Saulei veidos opozīcijas aspektu ar Vērsī tranzitējošo retrogrādo Jupiteru, kas trāpījies blakus Mēnesim. Ļoti emocionāli sakāpināts un izaicinošs Mēness aptumsums - Pilnmēness. Emociju un sakāmā pārpilnība var izsaukt ļoti asu, tiešu un bezsirdīgu pretreakciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas