Hellēnisms. Lūgšana Dievietei Temīdai cīņa pret Krieviju.

Latvian pagan

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Figure_Goddess_Themis_stands_with_Ukraine_A4_UA_GR_portrait_1.jpg 

Šodien 2024. gada 29. marts un 765. diena, kopš Krievija uzsāka pilna mēroga karu pret Ukrainu. Un šī notikuma sakarā es nevaru palikt malā un izlikties, ka nekas nav noticis. Tāpēc es esmu uzrakstījis lūgšanu. Dievišķā likuma un kārtības Dieviete Temīda (eng: Goddess Themis; Goddess Justitia) ir plaši zināma Dieviete sengrieķu pagāniskajā ticībā. Viņa personificē taisnīgumu, likumu un kārtību. Titanīda Temīda ir arī gaišredzības Dieviete. Viņa spēj sasaistīt problēmu cēloņus ar sekām, tā viņa pareģo nākotni. Viņa spēj atšķirt patiesību no meliem. Viņa jūt, ja kāds viņai melo. Un viņa necieš netaisnību.

Karš Ukrainā ir sagandējis neskaitāmu ļaužu dzīves. Un cik vel dzīves tiks sagandētas?

Lūgšana Dievietei Temīdai:

«Temīda. Justīcija.

Temīda. Justīcija.

Hellēnismā pielūgtā,

Starp Olimpa Dieviem godātā.

Kārtības un taisnības Dieviete visu cienītā.

Un starp Dieviem mīlētā.  

Dieviete Temīda, es Tevi lūdzu.

Es Tevi piesaucu.

Atver pasaulei acis uz patiesību.

Atver pasaulei acis uz Krievijas pastrādātajiem noziegumiem Ukrainā un iztiesā tos!  

Parādi pasaulei šīs netaisnības un uzdzen kara noziedzniekiem no Maskavas bailes.

Neļauj Maskavas Kremļa nešķīstajiem mierīgi gulēt!

Lai Krievija atbild par saviem briesmu darbiem! Lai no Tavas modrās acs un stingrās rokas neaizbēg neviens noziedznieks!

Virzi tiesu. Tiesā Krieviju.

Neļauj taisnīgiem cilvēkiem padoties, neļauj ļaunumam uzvarēt.

Slava Tev, visvarenā Dieviete Temīda! Slava Tev, Justīcija – Taisnības Lēdija! Lai Tavā vārda sacītais top par īstenību! Lai top! 

Lai Tavs zobens mirdz! Un lai taisnā tiesa krīt par kara vaininiekiem!

Olimpa kalna Dievu vārdā lai top!!!». 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/Figure_Goddess_Themis_stands_with_Ukraine_A4_UA_GR_portrait_2.jpg

29.marts, 20:29
Latvian pagan

Novēlu visu to labāko Ukrainas karavīriem un Ukrainas iedzīvotājiem! Slava Ukrainai! 

1.aprīlis, 20:18
Ir tāds

Jā, lūk, tagad man skaidrs, kāpēc helēniskā pasaule gāja bojā, jo tie nezināja kā pareizi jāpielūdz Temīda un, ka tai ir jālūdz par Ukrainu kurā vispār daļēji bija senās Grieķias daļa, bet senie gieķi to nezināja, tāpēc izmira un teritorijas atdeva turkiem. Lūk cik daudz latviešu pagāna izstrādājums mums jaunu atklāj!
Slava latviešu pagāna izstrādājumam, tik daudz jauna atklāja!

1.aprīlis, 21:43 (1.aprīlis, 21:44 - labots)
DŽA

Slava Ukrainai! Varoņiem slava!

1.aprīlis, 21:58
Andis

Piedod, pagān, es cenšos nevienu neizsmiet un pazemot, bet jūs nu tiešām esiet klauns. Ir tāds teiciens par mironi un svecēm un tas tieši par jums. Jūs sākat ar Perunu, tad Māru un Laimu un nu jau jūs esiet aizgrābstījies līdz Temīdai. Jā, un kas pēc Temīdas seko jūsu lūgšanu sarakstā? 

1.aprīlis, 22:16
Stāstnieks

Vispār jau senie grieķi paši bija naski uz iekarošanu un viņu uzskati par taisnīgumu, likumu un kārtību būtiski atšķīrās no mūsdienu. Diez vai Ukraina gribētu tādu taisnīgumu. Kā te pareizi raksta Ir tāds senie grieķi uzskatītu, ka viņu senā teritorija - Krima pieder viņiem nevis Ukrainai.

1.aprīlis, 22:21
Andis

Jā, grieķiem tiešām bija divas apmetnes Krimā un vēl pie skifiem. Video sākumā būs apliecinājums tam, ka grieķi Krimā bija vēl 1918.gadā. Video otrā minūte. 

https://www.youtube.com/watch?v=1L03IsHu03M

 

1.aprīlis, 22:34 (2.aprīlis, 0:40 - labots)
Aleksandrs78

Protams, savā reizē noder arī lūgšanas, bet pamatots sarkasms, kāds ir Ņevzorovam, arī noder:  

https://www.youtube.com/watch?v=aDrmuMyyFBw   

2.aprīlis, 1:34
Aleksandrs78

Kremļa vergu "prokoli" ir neizbēgami, jo salašņas ar Cilvēku vārdiem sevI nodod agrāk vai vēlāk: "divas apmetnes Krimā un vēl pie skifiem." svešo šnobelis nezina, ka latviski ir SKITI!

 

2.aprīlis, 1:41
Latvian pagan

Atbilde uz komentētāja Ir tāds 2024. gada 1. aprīlī pulksten 21:43 tapušo komentāru.

Ko tu tā cepies par to vēsturiskumu? Baigais vēsturnieks atradies. Drīzāk jau kremļa bots, kurš apkalpo vairākus botu fermas kontus.

It kā vēsturiskums tev sniegtu ekskluzīvas tiesības būt par rašistu (krievu fašistu) un mīdīt pagānus ar savām kājām. krievijas federācijas diktators vladimirs putins arī murgo par vēsturiskumu. Pat ASV publicists Takers Karlsons bija šokā no viņa spriedelējumiem. kf diktators vladimirs putins, piesegdamies ar vēsturiskumu, iemanījās reabilitēt Ādolfu Hitleru tā noziegumos. Un tu arī murgo par vēsturiskumu. Un tas tev komentāros netraucē sludināt krievnacisma idejas. Ļoti ērti priekš krievijas algota troļļa. Tu sevi komentāros dēvē par vēsturnieku, teologu un pozicionē sevi par pakāpi augstāk nekā citi komentāru autori. Tu saviem vārdiem mēģini piešķirt svarīgumu, uzdodoties par nezin ko. Pseidozinātnisks, pseidointeliģents.

Bet tas, kā tu esi kremļa bots, laužas no tevis ārā. Latvijā it visu jomu zinātnieki lieto angļu valodu, bez angļu valodas zināšanām tu nevari publicēties zinātniskajos žurnālos. Bet angļu valodu  noliedz kā nebijušu. Un kaut ko nonstopā muldi par angliskošanu. Ja tev pasaka sejā par Latvijas rusifikāciju 50 gadu garumā, tad tu no atbildes izvairies un raksti murgu palagus.

Varu teikt tev vienu. Grieķu pagānisms, grieķu politeiskā reliģija pašlaik atdzimst neopagānisma – hellēnisma – veidolā. Daļēji arī vikkas veidolā. Protams, pareizticīgo baznīca ir pret neopagānismu un politeismu. Bet Grieķijā ir daudz jaunu cilvēku, kas praktizē hellēnismu. Baznīcas vara lēnām sašķobās un krīt. Tā ir mūsdienu tendence. 

4.aprīlis, 9:44
Latvian pagan

Atbilde uz komentētāja  Andis  2024. gada 1. aprīlī pulksten 22:16 tapušo komentāru. Dievs Perūns ir slāvu pagānismā. Baltu pagānismā Dieva Perūna nav. Latviešiem ir Dievs Pērons, lietuviešiem ir Dievas Perkūnas. Bet tu visu sabāz vienā maisā un tēlo visgudro, kurš saka tikai neapgāžamu patiesību pēdējā instancē. kremļa bot, kur tāds sakāpināts pašvērtējums rodas?

Dieviete Māra ir gan slāvu, gan baltu pagānismā. Dieviete Laima ir tikai baltu pagānismā.

Dieviete Temīda ir grieķu pagānismā, kā Justīcija viņa ir pazīstama romiešu pagānismā.

Vai visu pareizi izskaidroju? 

4.aprīlis, 9:55
Latvian pagan

Atbilde uz komentētāja Stāstnieks  2024. gada 1. aprīlī pulksten 22:31 tapušo komentāru.

Šoreiz neatvainošos. Tu esi tipiska vates galva. Spirts un vate iet roku rokā. Izguli dzērumu!

4.aprīlis, 9:58
Aleksandrs78

Pardon cienijamais Latvju pagān. bet te būs jautrāks "helēnisms" ukraiņu stilā: 

https://www.youtube.com/watch?v=tjYDkr01YMM 

4.aprīlis, 9:59
Ir tāds

Pseido latviskais pagānu izstrādājum

Tevi nevis kājām jāmīda, tevi kopā ar taviem saprāta brāļiem jāsūta uz Ukrainu uz frontes pirmo līniju, lai jūs vienreiz iemācaties ko vairāk kā šķirdri pļūtīt! Tur tu varēsi pielūgt kaut bāālu, kaut terafīmu, kaut temīdu, kaut tuvējos krūmus, tikai tur no jums iztaisītu cilvēkus un kuri ja atgrieztos vairs muļķības nerakstītu. Tu kopā ar savu švaļu vienīgi ko māki ir apdirst citus, tā caur rupjību cenšoties sevi izcelt. Bet ko var jums līdzēt, ja jūsu izglītības un intelekta līmenis tik zems. Tad tādiem vieta ir armijā un uz fronti projām! Ko tu domā, ka tu ar savu švaļu citus saukāsi savā vārdā- par krempliniem, tad kas mainīsies? Lielākais kremplins te esi tu ar visu savu švaļu, jo kviecat kā kaujamas cūkas, tikai ko darīt, tad jums pastaliņas ātri nozib un jūs esat prom. Uz armiju, vēl vairāk fronti, tur, lai tavi dievi iet karot, tiksai ne tu un tava švaļa, bet kliegt cik ļoti vajadzīgs ir karš tu esi pirmais tirliņš! Kas tu esi divkošu, pamperistu- mīkstpēdiņu vadonis, jeb kas cits? Bet tas nav svarīgi, jo tu un tava švaļa, jūs neesat ne cilvēki, vēl vairāk jūs neesat vīrieši, bet mīkstas lupatas ar kurām kazarmē grīdu izmazgāt. Ja tu nonāktu armijā, būtu pirmais kurš ar sevi grīdu tītrītu, tur no tevis cilvēku iztaisītu! Bet tu jau no tā kā žīds un pagāns no krusta baidies! Armija un Ukrainas fronte tevi jau sen pie sevis sauc! Pierādi, ka neesi tāds kā es saku, ka esi cilvēks, pierādi! Jeb tev no domas vien tev pērkons ar temīdu, terafīmu, bāālu, aštarti un kāāli pakaļ drāž? Mīkstais muldonis esi, vairāk nekas! Es bērniņ zinu kas ir karš un ne no nostāstiem, tāpēc es to negribu, bet tu mīkstpēdiņ skaties televīzoru un tev tā šķiet rotaļa. Kad tavā istabā ielauzīsies kāda nomaldījusies raķete, vai tavu vaigu noskūs lode tad tu ar pilnām biksēm sapratīsi, ka viss nav kā tu te mēģini fantazēt!

4.aprīlis, 10:43 (4.aprīlis, 10:45 - labots)
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=u18ptXknC-A 

                                                                                                                                        Superprecīzi izcelta krievijas planktona morāle un ikdiena 

4.aprīlis, 11:42
Latvian pagan

Atbilde uz komentētāja Ir tāds 2024. gada 4. aprīlī pulksten 10:43 tapušo komentāru. 

kremļa bota, cienīga atbilde. Līdzīgas atbildes es dzirdēju no krieviem YouTube komentāros.

Es Ukrainai ziedoju naudiņu tik, cik mana rocība kā jau studentam atļauj. Internetā es nodarbojos ar pretkara aģitāciju. Bet ko dati tu? Tu lecies virsū Ukrainai kā prātā sajucis petuhs. Un drukā palagu palagus ar tekstiem: ‘’cik slikta Ukraina.. Ukrainai nav jāziedo.’’. Ne visi cilvēki var būt karotāji. Es savu artavu Ukrainas atbalstam sniedzu pa savam.

Un tu raksti sašutuma pilnus murgu palagus. Tāds apbizots! Kur tu pie joda strādā, ja tev ir laiks, lai visu dienu internetā sēdētu? 

4.aprīlis, 11:53
Andis

"Bet tu visu sabāz vienā maisā un tēlo visgudro, kurš saka tikai neapgāžamu patiesību pēdējā instancē. kremļa bot, kur tāds sakāpināts pašvērtējums rodas?" © 

Es tikai novērtēju jūsu svaidīšanos pa pagānismu, pielūdzot vienu pagānu dievību, tad nākošo un tā tālāk.

Gudrībai nav iespējams tuvoties nekādi citādi, kā to cienot otrā, protams, ja tā tajā ir un to nevar izlasīt, iemācīties vai nopirkt, to iegūst ar personisku pieredzi/pārbaudot. Jūs vismaz pats esiet tās lūgšanas praktizējis un pārliecinājies, ka tās tiešām darbojas? Visuma pamatlikums ir, ka viss jaunais ir jāpārbauda tās radītājam.

Un Dievs uzlūkoja visu, ko Viņš bija darījis, un redzi, tas bija ļoti labs. Un tapa vakars un tapa rīts - sestā diena.[1Moz.1.nod.31.p]

4.aprīlis, 15:17
Latvian pagan

Atbilde uz komentētāja Andis 2024. gada 4. aprīlī pulksten  15:17 tapušo komentāru.

Lūdzu, netēlo uber-tikumīgu kristieti. No tevis vatainus un citāda veida destruktīvus komentārus esmu redzējis visai bieži. Tavs nezinīša, citreiz pārgudrīša tēls lieliski iederas kremļa botu fermas darbībā.

Par kristietību es jau iepriekš rakstīju, Bībele ir pilna ar destrukcijām. Tā priekš manis nav svēta. Līdzīgi kā Korāns nav priekš manis svēts.

Atbildot uz tavu Bībeles citātu, varu uzrakstīt, ko savu.

«It was at the very beginning, it was Ymir’s time, there was no sand, no sea, no cooling waves, no earth, no sky, no grass, just Ginnungagap.» Ymir, The Poetic Edda.

Ebreju folklora tā ir tikai folklora. Pietam šī folklora mudināja cilvēci uz asiņainiem kariem, tātad tā nebūt nav svēta. 

4.aprīlis, 15:54
Ir tāds

Klau latviskā pagāna izstrādājum

Vispirms, kur es strādāju,vai kā citādi dzīvoju, lai tevi nesatrauc! Tu studentiņ studē, studē, tev visa dzīve priekšā! Klausies tu MELI! Parādi, lūdzu ar konkrētiem citātiem parādi kur un kad es būtu lecies virsū Ukrainai kā prātā sajucis petuhs? Tikai es neesmu gailis, varbūt tu tāds esi, jo zinot kā tu brauc ar muti nebūtu pārsteigts, ka tavi kursabiedri tevi kādā tumšākā stūrī nolaida un iezīmēja, lai visi zina. Kur es drukāju palagu palagus ar tekstiem: "cik slikta Ukraina. Ukrainai nav jāziedo.". Lūdzu atsauci! Tādas nav! Ja tev bērniņ ir problēmas citu rakstīto, nelasi, tev neviens to neliek, tikai muļķības neraksti! Nez vai tagad augstskolās grāmatas vairs neliek lasīt? Kā tu ar to tiec galā, ja tās dažas rindiņas ko es uzskricelēju tu sauc par "palagu". Tas, ka tu ziedo Ukrainai naudiņu kaut arī tik, cik ir tava rocība kā jau studentam kuram tikai orgāns un dvēsele. Ar to jau tu atbalsti karu! Internetā tu nodarbojos ar kara aģitāciju! Ja tas tā nav, tad parādi, kur tu būtu teicis, lai tavi ukraiņu draugi sēstas pie sarunu galda? Kur tu būtu teicis, ka karš ir jāaptur un jāsāk sarunas? Kur? Lūdzu atsauces! Tāpēc atdzīsti, ka esi melis un šovinists! Redzi, tāpēc, ka tev bērniņ visa dzīve vēl priekšā, tev būtu veselīgi aiziet armijā, bet vēl labāk pakarot Ukrainā, tu atgrieztos kā citādi domājošs cilvēks, tici man, saku no pieredzes. 

Pie reizes pastāsti man, konkrēti ar citātiem kur Bībele ir pilna ar destrukcijām? Tu Bībeli esi lasijis, jeb atkal tikai muldi, ko pa malām sagrābstītu? Lūdzu liec faktus galdā! Jā tevi Bībele un Korāns nesaista, tā ir tava darīšana, tikai nevajag apgalvot ko tu nezini. Vienīgi, ja tev ir kā smagi traumēta psihe kas liedz tev uztvert tur teikto, tad var gadīties, ka tā tev ir destruktīva, bet tad nevajag vainot Rakstus, bet meklēt psihiatra palīdzību. Ja cilvēks atrod to ko citi neredz un neatrod, tad tur ir, darbs psihiatram. Kas ir žīdu folklora un kur, kā tā mudināja cilvēci uz asiņainiem kariem? Lūdzu atsauces! Citādi kā jau teicu: tu melo un kauna tev nav! Vismaz būtu nosarcis un aizvēris savu murti! Tu tiešām visus par idiotiem uzskati? Domā, ka neviens nav ne Bībeli, ne Korānu lasījis, ka tu te uzrakstīsi pāris vispārējas melu frāzes un visi tev ticēs? Visi nav tik aprobežoti, lasīt un domāt nespējīgi kā tu!

Pastāsti, kas ir tavi draugi orki, kur tie mīt un no kā ziemā pārtiek! Bet kad tev nav ko teikt, nevajag sevi reklamēt, ka esi gailis, vēl vairāk, tāds kuru par tādu uztaisija tavi krievu draugi. Es saprotu, tā tev smaga morāliska traumā, bet labāk paklusē par to! Un nelielies ar savu lasītneprasmi. Neproti, vai nevari izlasīt, jeb nesaproti, nelasi un nereklamē savu vietu perversā homoseksuālismā!

Kā tu atšķir prokrievisku saturu no proangliska, proķīniska, probrazīliska utt.? Kādas ir šī "pro" pazīmes pēc kurām tu ko pasaki? Latviešiem ir teiciens: muļķa putnam, muļķa dziesma! Kad nav ko teikt tad paklusē un nespīdi ar savu aprobežotību!

4.aprīlis, 16:09 (4.aprīlis, 16:31 - labots)
Latvian pagan

Atbilde uz komentētāja Ir tāds 2024. gada 4. aprīlī pulksten 16:19 tapušo komentāru. O kā, te vienu orku parāva uz murgu palagiem. Raksti savus komentārus tālāk. To saturu var redzēt ikviens.

No malas var redzēt, ka tu esi orks. Tavu komentāru saturs tāds prokrievisks.

4.aprīlis, 16:16

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas