Sarmīte Kolāte: "Latvijas Radio Ziņu dienesta vadītājs teju sabrauc Valsts prezidentu" [papildināts]

tautaruna.lv 30.aprīlis, 9:27
 
pixabay.com
Uz gājēju pārejām ikvienam cilvēkam ir jājūtas drošībā, tomēr ne vienmēr tā notiek. Riskam šorīt bijis pakļauts arī valsts prezidents.

Mikroblogošanas vietnē "X" Uģis Lībietis raksta: "Šodien uz gājēju pārejas īpaši piebremzēju, lai nenobrauktu purngalus Edgaram Rinkēvičam un viņa miesassargiem! Prezidenta kungs, pirms ielas šķērsošanas pa kreisi un pa labi tāpat jāpaskatās! Arī miesassargiem..."

Ierakstu komentējusi Sarmīte Kolāte: "Jau redzu virsrakstu "Latvijas Radio Ziņu dienesta vadītājs teju sabrauc Valsts prezidentu.""

Reaģējis arī valsts prezidents: "Es jau sen gribēju to pateikt: prese man cenšas uzbraukt"

Likumsakarīgi, ka mediji šādu ziņu ātri "paķer".

Komentāros cilvēki gan atgādina braucējam:""Brauciet lēnāk un esiet uzmanīgāks pie gājēju pārejam un nebūs "īpaši" jābremzē, lai palaistu "pēkšņi" un "negaidīti" uz pārejas parādījušos tās lietotājus. Bērni arī var nepaskatīties, bet jūs būsiet pārsteigts un var arī neizdoties "īpaši" sabremzēties."

"Ja uz ceļa ir gājēju pāreja un pie tās stāv vai tās virzienā dodas gājējs, ir liela iespējamība, ka tas gājējs to gājēju pāreju šķērsos. Šitādu mantiņu pamēģini salikt, attīsta domāšanu un kognitīvās spējas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas