FOTO: cilvēki sašutuši par ieraudzīto Baibas Bražes soctīklos publicētajā foto

tautaruna.lv 30.aprīlis, 2:30
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Jaunās ārlietu ministres Baibas Bražes fotogrāfija, ko viņa publicējusi mikroblogošanas vietnē X, komentētājus sadalījusi divās frontēs. Kamēr daļa apsveic Braži ar jauno amatu un vēl panākumus, daļa ir sašutusi par foto redzamo.

Fotogrāfijā, kuru publicējusi (un arī fotografējusi) pati Braže, pēc viņas teiktā, redzama Ārlietu ministrijas komanda.

"Mēs esam Ārlietu ministrijas komanda! Paļaujos uz kopīgu darbu arī turpmāk Latvijas ārpolitikas mērķu sasniegšanai," raksta Braže zem foto, kurā redzams iespaidīgs cilvēku pulciņš.

Tieši tas arī izraisīja daudzos komentētājos sašutumu.

"Nav tā ka bišku par daudz? Man šie bari jāuztur?"

"Ļoti labs sākums. Cik minūtes šī kopā pastāvēsāna un selfijošana notika? Vai tas notika darba laikā? Cik cilvēku dotajā brīdī tur atradās un nestrādāja? Nu tā lai mēs varētu aprēķināt cik šis mirklis izmaksāja tautai. Vēl ne stunda nav nostrādāta, bet dzen jau mīnusos."

"Par ĀM kolektīvu - cilvēku daudz, bet rezultātu nav. ĀM mazspējas dēļ tiek uz visiem laikiem slēgts Raiņa un Aspazijas muzejs Kastaņolā, kā arī tika novākts piemineklis mūsu leģionāriem Beļģijā. Kāpēc tiek pieļautas tik būtiskas kļūdas ĀM komunikācijā?"

"VĀJPRĀTS!!! Kur var ieraudzīt šo "darbinieku" pilnu aizņemto štatu sarakstu (vārdi un uzvārdi neinteresē), ar pienākumu uzskaiti un - GALVENAIS - ik mēnesi sasniegto rezultātu un labumu Latvijas valstij un pilsoņiem?"

Tiesa gan, starp sašutuma pilnajiem komentāriem bija arī kāda pozitīva nots, kad komentētāji apsveica Braži ar jauno amatu un vēlēja veiksmi darbā.

"Ministrijas darbinieku sejās var redzēt patiesu prieku! Un tas noteikti ir daudz nozīmīgāks apliecinājums ministres profesionalitātei, nekā slavinoši deputātu vārdi no Saeimas tribīnes!"

"Novēlu visiem Ārlietu ministrijā strādāt godprātīgi Latvijas labā, neņemot kukuļus, nemeklējot visur savu privāto labumu, netērējot nevajadzīgi budžeta līdzekļus."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas