"Štanga pa galvu viņam trāpīja"; Ščerbatiha izteikumi prasīties prasās pēc drošības dienestu iesaistes

tautaruna.lv 1.maijs, 2:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Bijušais svarcēlājs, tagad treneris Viktors Ščerbatihs mikroblogošanas vietnē "X" paudis savas pārdomas par Krieviju un tās ekonomikas attīstību kara apstākļos, aicinot Latvijas valdību rīkoties tikpat tālredzīgi un domāt par tautu, kā tas notiek Krievijā.

Ščerbatiha video fragments pārpublicēts vietnē "X", kam pievienots komentārs: "Šerbatihs saka ka Latvijā jābūt tādai pasaj valdībai ka krievijā. Tad mūms vis būtu labi. krievijas agresijas atbalstītājs nākamreiz pateiks ka mums ir jāpaliek par daļu. Valsts drošība, ko mēs vēl gaidam?"

Komentētāji ir saniknoti par Ščerbatiha izteikumiem un aicina iesaistīties valsts drošības iestādes, kā arī gatavi spriest linča tiesu: "Jā, te tiešā veidā ir RU kara noziegumu attaisnojums, jo RU ekonomika aug uz kara rēķina, pat ja pats Ščerbatihs nesaprot, ko saka. Te nu tiešām jāgaida jauns tiesas process, pie tam bez apšaubāmiem tiesnešiem."

"Es tomēr ļoti gaidu to brīdi, kad beidzot sāksies okupantu deportācijas uz rusņu?! cik ilgi vēl Latvijā mierīgi skatīsies uz barbaru,okupantu un izvarotāju atbalstītāju pretīgajiem purniem??"

"Pirmais ko varam darīt kā Krievijā - iemest Ščerbatihu uz 5 gadiem …"

"Šis cilvēks trenē Latvijas jauniešus!Treneris ir autoritāte, kuram līdzināties- Jēziņ!"

"Kā šo eksemplāru varēja ievēlēt Saeimā? KĀ? Cilvēki, jūs vispār kaut drusku domājat kad notiek vēlēšanas kam uzticat valsti?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas