Tauta "jūt līdzi" Kariņai "sāpei" par dīvāniņu

tautaruna.lv 27.aprīlis, 1:30
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Bijušā premjera un ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa sniegtā intervija raidījumam "Krustpunktā" tiek plaši apspriesta sabiedrībā. Viena no "sasāpējušakajiem" jautājumiem, par ko K. Kariņš tik aizrautīgi skaidroja, bija saistīts ar mīkstu dīvāniņu.

"Es pie daudziem premjeriem esmu bijis un, ieejot pie viņiem kabinetā, tur ir divi mīkstie krēsli un tāds mīksts dīvāniņš un kafijas galdiņš. Es ierosināju, ka tas būtu ļoti ētri, lai, nākot pie manis, ciemiņiem nav jāsēž uz citiem krēsliem, bet varētu sēdēt mīkstā dīvāniņā. Es ierosināju tādu iegādāties. Pagāja vismaz divi gadi un tad dīvāns ieradās brīdī, kad Siliņas kundze kļuva par premjeri. Esmu esmu tajā dīvānā sēdējis," tā K. Kariņš.

Šī "sāpe" ir sabiedrībā sadzirdēta.

"Taisnība vien būs Argentīnas prezidentam Havjeram Herardo Milejam un tiem libertāriešiem, kuri aicina valsts iejaukšanos mūsu dzīvēs maksimāli mazināt — līdz pat minarhijas (naktssarga) līmenim. Ja valsts aparāts 2 gadus nespēj nopirkt dīvāniņu, kāpēc uzskatīt, ka spēs risināt sarežģītākus jautājumus?" vietnē "X" aizdomājas Artis.

Iveta: Beidzot jūtams īsta valstsvīra tvēriens valstiski svarīgas problēmas apzināšanā.

Jurģis: Ministru prezidents tādu galdiņu pats varēja nopirkt. Atalgojums viņam ir gana liels.

Māris: "Dīvāniņš ieradās..., kad Siliņas k-dze sāka strādāt MK." Mjāaa..

Laima: Ministru prezidents prasa vienu, divas štrunta mēbeles. Neviens neņem galvā. Biznesus un skolas aizslēgt visā valstī varēja, vienu ķeblīti kabinetam nevarēja.

Valdis: Es neticu, ka valsts spēj atrisināt arī kādus sarežģītus jautājumus, izņemot, izkāpjot no ceļa.

Ilze: Čamma Karinš nevarēja klubkrēslus kabinetam nopirkt. Citi jau visai veikli visu ko pērk. Šķiet, Rinkēvičs varētu būt pirmais prezidents, kas nav licis no Jūrmalas rezidences izlidināt visas mēbeles un pat traukus un nepērk visu jaunu.

Brigita: Nav pretenziju pret dīvāniem, pret mājām, bet tad, ja valsts ir labklājīga, kad ceļi kārtībā, kad sabiedrība dzīvo normāli un spēj par nopelnīto gādāt sev visu cilvēka cienīgai dzīvei. Valdībai šajā ir jābūt solidārai ar tautu. Nevelc Armani, ja tauta ģērbjas humpalās. Cieņa.

Svētais Vazelīns: Par dīvāniņu viņam būs advokāts sacerējis. Aizstāvības stratēģija: nu kādi var būt mutiski rīkojumi par privātiem reisiem, kaviāru un austerēm, ja viņi pat 2 gadus ignorē KK lūgumu pēc maza sūda dīvāniņa? KK birojs - apkalpe, bet Citskovskis gan nedrīkstēja nesaprast ko dara.

Ziemelis: Viņš ar savu algu varēja ne tikai pāris dīvānus nopirkt, bet vēl noalgot džekus, kas aiznes un noliek, un īpašu starpību savā maciņā nejustu. Zābaks, kas zābaks.

Jau ziņots, ka Kariņš aicina uzdāvināt valdībai nekustamo īpašumu rezidences veidošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas