Vecāki vēršas ar lūgumu pie Čakšas: Nebrauciet!

tautaruna.lv 27.aprīlis, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Izglītības ministres Andas Čakšas viesošanās mācību iestādēs nav nekas neierasts, taču vecāki ir sašūmējušies par faktu, ka šis notikumu galu galā pārvēršas teju par farsu.
"Man ir lūgums Andai Čakšai un Izglītības un zinātnes ministrijai - beidziet traucēt mācību procesu un nebrauciet ne uz kādām skolām. Vai tad nepietiek ar domburšovu? Kāpēc vecākiem no rīta, jau ejot ārā no mājas, jāsaņem instrukcija, ka pirms ministres ierašanās jāpaspēj nokrāsot zāle zaļā krāsā? Labāk būtu centralizēti izkāruši sēru karogu pie skolas," vietnē "X" aicina Guntars, pārpublicējot sarunu no vecāku čatiņa.

Ekrānuzņēmums

Kaspars: Kaut kāda Padomju savienība mums...kungi/kundzes brauc, visiem sarkanas tulpītes rokās!
Gatis: Es gan teiktu - labāk noteikt par obligātu, katru dienu ģērbties kā uz svētkiem, (piem., obligāta forma, no viena specifiska piegādātāja), jo nekad nevar zināt, kad runājošā galva var ierasties!
Māris: Es gan domāju, ka skolas pārbaudīt vajag, tikai nevajag par to iepriekš ziņot. Īpaši jābrauc pārbaudīt krievu skolas, kā tur notiek apmācību process latviešu valodā.
Gints: Padomju Latvijas tradīcijas dzīvo un plaukst!
Kalvis: Kāpēc nevar ģērbties un izturēties tāpat kā parastā dienā? Ja ir vēlme uzpucēties, tad to var darīt neatkarīgi ne no kā! Šajā gadījumā jāprasa skolotājiem/skolas vadībai, kāpēc jātaisa histērija!?
MK: Tev vismaz nerakstija, ka skolotāju noteiktos "nepaklausīgos" bērnus ir jāatstāj mājās.
Miķelis: Bet jūs saprotat, ka tas taču nav ministrijas nosacījums. To jau pati skola pēkšņi vai novēloti sadomājusi, ka uz to kaut kā jāreaģē. Padomju laika nožēlojamais mantojums cilvēku prātos mīt joprojām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:41

Jaunākās diskusijas