Šlesers atklāj šokējošus faktus par savu tēvu

Portāls nra.lv 26.septembris 2023, 15:00
 
Kaspars Krafts/f64
Sarunu šovā Dž. Spot politiķis Ainārs Šlesers atzīst, ka viņa tēvs bijis narkomāns, kurš it kā par medmāsas slepkavību, kad Aināram bija tikai 2 gadiņi, ievietots Psihoneiroloģiskajā slimnīcā, bet pēc četriem gadiem atbrīvots.

Ainārs Šlesers stāsta, ka viņš tēvu pirmo reizi reāli ir ieraudzījis sešu gadu vecumā, kad viņš atbrīvots no piespiedu uzturēšanās Psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

Tās nav bijušas narkotikas, kā mēs to saprotam tagad, bet gan zāles, no kurām tēvs bijis atkarīgs: "Kad viņš lietoja zāles, tad bija miegains, kad nelietoja, kļuva agresīvs." Kad tēvam palika sliktāk, viņu atkal ielika slimnīcā, kad apārstēja, atkal izlaida.

Politiķis skaidro, ka padomju laikos nevarēja izvēlēties kur un ar ko kopā dzīvot - viņiem bija 52 m2 dzīvoklītis Ķengaragā, kur dzīvoja viņš, māsa, mamma, vecāmāte un tēvs narkomāns, kurš ir pacēlis roku arī pret savu dēlu.

No savas personīgās pieredzes politiķis ir pārliecināts, ka labāk, lai mātes audzina bērnus vienas pašas, nevis attiecībās kādas bija viņa ģimenē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:18

Jaunākās diskusijas