Alla Pugačova atgriezīšoties Krievijā

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 4:30
 
Tass/Scanpix/LETA
Kopš Alla Pugačova pārcēlās uz dzīvi ārzemēs, krievi domā, vai viņa kādreiz atgriezīsies mājās. Pagaidām Alla Krievijas galvaspilsētā bijusi tikai īsās vizītēs, taču drīzumā viss var mainīties, raksta Woman.ru.

Alla Pugačova Izraēlā dzīvo jau pusotru gadu. Viņa ar vīru un bērniem pameta Krieviju 2022. gada februārī. Daudzi dziedātājas fani un kolēģi joprojām nevar piedot viņas ierakstusoctīklos, kas tapis gandrīz pirms gada, jo tur zvaigzne nesavaldījās izteicienos - viņa visus nīdējus nosauca par vergiem.

Un, lai gan lielākā daļa tautiešu ir pārliecināti, ka Alla Borisovna vairs neatgriezīsies dzimtenē, daži joprojām nezaudē cerību viņu atkal redzēt Krievijā. Kad tas notiks, vēl neviens nezina.

Zvaigznes bijušais stilists Džordžs Rovals ar Pugačovu sazinās sarakstoties. Vīrietis sarunās ar dziedātāju šo konkrēto tēmu neiztiek, taču ir pārliecināts, ka kādu dienu Alla Borisovna uz visiem laikiem atgriezīsies Krievijā un sarīkos grandiozu šovu ar spilgtu izskatu uz skatuves.

"Noteikti atgriezīsies. Viņa nepārdeva savu dzimteni. Viņa atgriezīsies un iedos seju tiem, kas to ir pelnījuši. Alla nevar dzīvot bez skatuves. Kāpēc viņa tagad aktīvi apmeklē kolēģu koncertus un pasākumus? Jo viņa ir ieinteresēta. Es domāju, ka viņa vēl uzstāsies. Mēs sarakstāmies. Viņa raksta: “Nesteidzini mani, visam savs laiks,” intervijā ProZvezd savus pieņēmumus pauda stilists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas