"Sīpols kaprona zeķē!" TV šovu zvaigzne atklāti par krūšu operāciju

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 19:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Iztirzājot mākslīgā skaistuma tēmu un spēju saskatīt tā robežas, "Māmiņu kluba" komanda atklātā pieredzes stāstā aicināja dalīties dziedātāju Elīnu Gluzunovu. Lai gan viņu no šā lēmuma partneris centās atturēt, Elīna pēc trešās grūtniecības bija pārliecināta par ko citu.

Dziedātāja, digitālā satura veidotāja un mamma trīs bērniem, Elīna Gluzunova pēdējo gadu laikā ir bieži parādījusies publiskajā telpā gan runājot par savām attiecībām, gan atklāti daloties savā pieredzē. Viesojoties dzīvesstila raidījumā “Māmiņu Klubs”, viņa dalās savā stāstā par labu krūšu plastiskajai operācijai, minot iemeslus, kāpēc, pēc viņas domām, tā bija vajadzīga.

Pēc trešās grūtniecības krūtis palika ļoti tukšas. Izveidojās tāds tā kā sīpols kaprona zeķē efekts, kur ir tikai dziedzeris un pārējā ir āda. Es biju nolēmusi par labu operācijai, jo man vairs nepatika tas skats paskatoties spogulī. Es nejutos sievišķīga.

Elīna no operācijas centās atrunāt viņas dzīvesbiedrs, taču viņa uzskata, ka šim lēmuma ir jābūt tikai viņas. Pirms operācijas viņa apzinājās, ka nevēlas lielas un izteiktas krūtis, vairāk nosliecoties uz dabiski skaistām un atbilstošām viņas formai. Pēc operācijas Elīna atzīstas, ka uzplauka kā sieviete un viņas pašapziņa pacēlās citos augstumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas