Lato Lapsa aicina parakstīties "Mana balss"

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 2:30
 
pixabay.com
"Saeimā tiek virzīti MK noteikumu grozījumi, ka ikvienam glābējam būs obligāti jāreģistrējas par dzīvnieku patversmi, kas, savukārt, uzliek milzu birokrātisko un finansiālo slogu biedrībām, kuras iztiek ar niecīgiem līdzekļiem un cilvēkresursiem", rakstīts paskaidrojuma tekstā "Mana balss".

Lato Lapsa visai bieži iesaistās dzīvnieku glābšanā. Gluži nesen viņš kaimiņmājas nātru pudurī atrada divus pavisam mazus bez mammas palikušus kaķa bērniņus. Likumsakrīgs ir Lato Lapsas sašutums, par Saeimā virzītajiem MK noteikumu grozījumiem, kas paredz lielāku birokrātiju un izdevumus tiem, kuri cenšas izglābt jebkuru nelaimē nonākušu dzīvību.

Pietiek.com lasāma publikācija: “Daktere Nāve” ar kompanjoniem izdomājusi jaunu veidu, kā sava biznesa labā apkarot tos, kas vēlas palīdzēt pamestiem un nelaimē nonākušiem mājdzīvniekiem. Nepieļausim to!"

Savukārt mikroblogošanas vietnē "X" Lato Lapsa raksta: "Šie ir mani personiskie gada izdevumi kaķu glābšanas jomā. Nav, protams, nekādi miljoni, bet tomēr. Un tagad kaut kādi nodokļu maksātāju naudu lekni rijoši mūdži ar slaveno dakteri Nāvi priekšgala izdomās, ka, lai palīdzētu tiem, kas nemāk ne runāt (un melot), ne iekarot sev vietu pie valsts siles, man vajadzēs reģistrēties kā patversmei un ko tik vēl ne… Parakstieties: https://manabalss.lv/par-dzivnieku-aizsardzibas-biedribu-saglabasanu-objektivu-majdzivnieku-turesanas-likuma-izstradi/show .

Pievienotais ekrānšāviņš liecina, ka gada laikā kaķu glābšana viņam izmaksājusi 5540 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:54

Jaunākās diskusijas