Pazudušu Krievijas režisoru atrod mirušu

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 12:15
 
Ekrānšāviņš
21. septembrī Krievijā pazuda Tovstonogova vārdā nosauktā Lielā drāmas teātra direktors, 40 gadus vecais Aleksandrs Nikanorovs. Kolēģi šo informāciju nekavējoties publiskoja internetā, un sākās aktīva meklēšana. Tomēr dažas dienas vēlāk tika saņemta traģiska ziņa.

Radinieki un draugi sacēla trauksmi pēc tam, kad vīrietis ilgāku laiku nekomunicēja. Tiek ziņots, ka pazudušais grasījās izbraukt ar velosipēdu, un tieši ar to viņš pēdējo reizi redzēts, raksta Рaparazzi.ru.


Vēlāk, kad policija un brīvprātīgie sāka meklēt Nikanorovu, viņi atrada viņa dzīvoklī atstātus dokumentus un telefonu, kā arī zīmīti: “Es lūdzu nevienu nevainot manā nāvē. Piedodiet."

Drživien policija saņēma zvanu - sēņotājs netālu no Sanktpēterburgas atradis nezināma vīrieša līķi ar pašnāvības pazīmēm. Tas izrādījās teātra direktors, un viņa velosipēds atradās blakus.

Pagaidām nav zināms, kas jauno un daudzsološo vīrieti pamudināja uz šādu soli. Draugi un radinieki ir satriekti, visi apgalvo, ka viņam nebija nekādu problēmu, un gluži pretēji, viņš kāpa pa karjeras kāpnēm. Viņš guva panākumus savā profesijā, saņēma labu naudu un viņam bija mājoklis.

Tajā pašā laikā daži atzīmē, ka Nikanorovam ik pa laikam bija depresijas periodi. Kāpēc viņš spēra šādu soli, nav zināms un, visticamāk, paliks noslēpums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas