Atklāj ko gaužām nelāgu par Latvijas šovu zvaigžņu Zuta un Pakalnes dzīvesveidu

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 11:30
 
F64
Šova "Slavenības bez filtra" varoņi Kristaps Zutis un Elīna Pakalne dzīvoja glītā mājā Pierīgā, taču mājas saimniece nemaz nav mierā ar nomniekiem, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Šova zvaigznes nemaksā par šiko māju?" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā atklāj mājas saimniece Vineta, līgums pērnā gada novembrī slēgts par telpu nomu ar Elīnas Pakalnes uzņēmumu "B Team Production", un ir spēkā līdz šī gada novembrim.

Pēc saimnieces teiktā, šajā laikā tikuši kavēti maksājumi par nomu un komunālajiem pakalpojumiem. Nesen Pakalne informējusi, ka viņa vairs nevar atļauties šo māju nomāt, jo uzņēmumam radušās problēmas. Pakalne teikusi, ka 1. oktobrī telpas atbrīvos, savukārt saimniece informējusi, ka atslēgs ūdeni, ja netiks samaksāti rēķini. Parāds par māju sasniedz aptuveni 2000 eiro.

Viņa uzskata, ka šikais dzīvesveids, kādu pāris līdz šim demonstrējis TV un sociālajos tīklos, esot tikai skaista bilde. Realitāte esot cita. Zutis arī saimniecei atklājis, ka prasījis lielāku samaksu par dalību šovā, bet viņa tika atteikts.

Saimniece arī uzskata, ka nomnieki neesot gana labi rūpējušies par viņas īpašumu.

"Māja ir pilnīgi jauna, bet tagad tur izskatās briesmīgi," viņa saka.

Kristaps Zutis pauž, ka bija cerējis jautājumu atrisināt mierīgi. "Par naudas problēmām saimniece tika brīdināta jau divas nedēļas iepriekš, un nokavētas bija tikai divas dienas," saka Zutis. Taču mājā tika atslēgts ūdens, un Elīna Pakalne vērsusies policijā, jo ūdens atslēgšana esot pretrunā ar patērētāja tiesībām.

Zutis noliedz saimnieces pausto par parāda summu "Noma par mēnesi ir 1097 eiro plus komunālie. Samaksāts nav tikai par šo - septembra - mēnesi. Par iepriekšējiem mēnešiem rēķini ir samaksāti. Esam iemaksājuši arī drošības naudu," viņš saka.

Zutis arī skaidro, ka problēmas mājā sākušās jau sen. "Māja uzbūvēta nekvalitatīvi, jūk un brūk kopā," saka Zutis, piebilstot, ka saimniece solīja risināt problēmas, bet neko nedarīja lietas labā.

Pagaidām Elīna vēl spiesta uzturēties īpašumā bez ūdens, jo nav atradusi jaunas mājas, bet Zutis sola situāciju risināt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas