"Saprast krievu valodu ir drausmīgs lāsts," sieviete par pieredzēto Turcijā

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 14:15
 
Pixabay
Eiropas Savienība vasarā apstiprināja jau vienpadsmito sankciju paketi pret Krieviju par tās iebrukumu Ukrainā.

Vietnē "X" ar saviem novērojumiem, kā šīs sankcijas ietekmē Krievija iedzīvotājus, dalās Dace, aizsākot spraigu diskusiju.

"Saprast krievu valodu ir drausmīgs lāsts. Esmu Turcijas kūrortā un te kādi 70% ir krievi. Sajūta, ka atpūšos okupētajā Krimā. Un varat būt pilnīgi mierīgi, viss viņiem ir labi un pat lieliski, kādas sankcijas, viņiem nauda nebeigsies. Tā tik, sīkas neērtības," vietnē "X" raksta Dace.

Liāna: Vērts izvēlēties kūrortus bez krieviem, ir tādi, kuros viņus neuzņem.

Rabarbars: Uzsauc "Putin Huilo", redzēsi, cik daudz labo krievu tur

Andris: Paies ilgs laiks, kamēr sankcijas iecirtīs šiem, kas ceļo. Pagaidām viņas labi cērt vidusslānim un uz leju, kā arī KF budžetam. Pamazām, tas rada sociālo spriedzi iekšienē un nonāks līdz tiem, kas pelna uz valsts pasūtījumiem. Putinu krēsls sāks šūpoties, bet KF nekas nemainīsies

Dace: Es diemžēl dzirdu, ko viņi runā. Par biznesiem, par līgumiem, investīcijām, citiem ceļojumiem, par darbinieku algu paaugstināšanu utt. Tātad viss notiek. Jā, nopūšas, ka jāpārkārtojas, bet optimisms jūtams.

Zāle: Es arī tikko kā svaigi no turienes.Un iepriecināja,ka viesnīcā,kurā vienmēr 85% krievu,šogad pārsvarā holandieši,vācieši un bosnieši! Daži krievi, un sākumā dažas dienas šie bija zemāki par zāli,bet tad atbrauca skaļāki un visi jūrā pusaplī apsprieda skaļi savas krievu lietas.

GRNT: Cik labi, ka Krētā krievus vispār nekur neredzējām. Ir vērts nedaudz piemaksāt.

Ieva: Tieši šī iemesla pēc Turciju vēl neesmu apciemojusi. Nespēju iedomāties atpūtu starp RUS. Neciešu viņus. Viņi var pat muti neatvērt, tāpat skaidrs, ka vate.

Alise: Pretīgākais, kas man liekas ir tad, kad savā starpā viņi runā pilnīgas preteklības par kādu (viesmīli, pārdevēju, vnk cilvēku) un tad pagriežas un smaidot, puslauzītā angļu valodā, stāsta medainas lietiņas. Reiz veikalā dzirdēju kā nosauca darbinieku par “melno mērkaķi”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas