Iereibusi 14 gadus veca meitene atklāj, kur Rīgā viegli var tikt pie alkohola

tautaruna.lv 26.septembris 2023, 13:15
 
F64
Rīgas Centrālās stacijas laukumu daudzi vēl joprojām uzskata par vienu no viskolorītākajiem galvaspilsētas punktiem, te arī uzturas gana raiba publika. Un vairāki vecāki uzsver, ka viena no šajā esošajām iestādēm jo īpaši izceļas citu vidū, vēsta "Bez Tabu".
"Mana 14 gadus vecā meita bija lietojusi alkoholu. Veicot pārrunas, uzzināju, ka alkoholu meitenes nopirka veikalā pašā Rīgas centrā. Izrādās, visi mazgadīgie Babītes vidusskolas skolēni brauc uz šo veikalu iepirkt alkoholu un cigaretes, jo tur neprasot ID kartes un nevienam neinteresē pircēja vecums. Lūdzu reaģēt un pievērst uzmanību šādam negodīgam pārdevējam," vēsta satraukts tēvs.

Par Rīgas centrā esošo veikalu, kur nepilngadīgiem bērniem tirgo tādas preces kā tabakas un elektroniskās cigaretes, kā arī alkoholu, ziņo arī kāda noraizējusies māmiņa. “Manā gadījumā meita - 14 gadus veca - iegādājās elektroniskās cigaretes. Gan jau policija tik uzliek naudas sodu, ko tirgotājs vienkārši nomaksā un turpina pārdot. Bezizejas situācija!”

Bez Tabu noskaidro, ka runa ir par kādu nelielu tirdzniecības vietu Marijas ielā starp valūtas maiņas punktu un ieeju uz tetovēšanas salonu vārtrūmē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas