Pilsētas centrā māte cenšas noslīcināt savu astoņus gadus veco dēlu

tautaruna.lv 4.maijs, 15:13
 
depositphotos.com
Ukrainas pilsētā Vinnicā 17 gadus vecs students izglāba zēnu, kuru paša māte mēģināja noslīcināt pilsētas centrā. Bērns ar hipotermiju nogādāts slimnīcā, vēsta UNIAN.

Vinnicas apgabala policijā pastāstīja, ka tajā dienā tika saņemta informācija par sievieti, kura savu dēlu iegrūda upē un sāka gremdēt viņu zem ūdens. Tas notika 17 gadus vecā studenta Artjoma Makarova acu priekšā.

Puisis stāsta, ka dzirdējis kliedzienus un redzējis sievieti, kura mēģināja grūst puiša galvu ūdenī. "Viņš pieskrēja un sāka izģērbties. Viņš jau bija pilnībā iegremdēts ūdenī un neizdvesa nekādas skaņas. Viņa pati gribēja noslīcināties un viņu pie reizes," sacīja students.

Artjoms izvilka puisi krastā, pēc kā izsauca ātro palīdzību un policiju uz notikuma vietu. Viņš atceras, ka zēns jautāja mātei, kāpēc viņa mēģināja viņu noslīcināt, taču viņa reaģēja agresīvi. Tad bērns sāka bēgt.

Zēns nogādāts slimnīcā ar hipotermiju, viņš ir stresa stāvoklī. Pēc žurnālistu informācijas, šī ģimene nebija reģistrēta sociālajā dienestā, ģimenē aug vēl viens bērns - 12 gadus vecs.

40 gadus vecā māte tika aizturēta, izmeklētāji viņu informēja par aizdomām par slepkavības mēģinājumu. No tiesas zāles viņa tika nogādāta psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

Kļuvis zināms, ka sieviete jau ārstējusies no psihiskām problēmām. Tagad par bērniem rūpēsies viņas vīrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas