Princis Harijs pieņem nopietnu lēmumu attiecībā uz bērniem; Meganai tas nepatiks

tautaruna.lv 4.maijs, 15:44
 
depositphotos.com
Kā izrādās, Meganai Mārklai ir lieli plāni ne tikai attiecībā uz savu nākotni. Viņa nolēmusi iesaistīt savus bērnus "Netflix" seriālu veidošanā, pie kā viņa strādā kopā ar princi Hariju. Starp citu, viņam šī ideja nemaz nepatika. Un nav pārsteidzoši, jo Ārčijam un Lilibetai ir tikai četri un divi gadi. Princis Harijs nolēma stingri aizstāvēt savu nostāju un iestājās pret sievas idejām, vēsta "The Mirror".
Harijs jautājumā par bērniem esot uzvarējis: tagad ne Saseksas hercogu dēls, ne meita neparādīsies nevienā no sērijām.

Atgādināsim, ka izstrādes stadijā ir divi seriāli: viens ir veltīts ēdiena gatavošanai, dārzkopībai un citiem mājsaimniecības darbiem un ir saistīts ar Meganas jauno zīmolu "American Riviera Orchard"; un otrā uzmanība tiks pievērsta ASV polo čempionātam.

Avoti apgalvo, ka Harijs, kurš uzauga sabiedrības pastiprinātas uzmanības lokā, nevēlas to pašu saviem bērniem un tāpēc ir kategoriski pret viņu iesaistīšanos sabiedriskajā dzīvē. "Harijs un Megana ne vienmēr ir vienisprātis par to, cik lielā mērā viņiem vajadzētu pakļaut savus bērnus publikas uzmanībai, taču šajā gadījumā Harijs nepārprotami uzvarēja," skaidroja avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas