Populāra "TikTok" zvaigzne atņēmusi sev dzīvību

tautaruna.lv 4.maijs, 5:00
 
unsplash.com
21. aprīlī "TikTok" zvaigznes un "Amazone Prime" komēdiju seriāla "Club Rat" satura veidotājas Evas Evansas māsa sociālajos medijos paziņoja, ka jaunā sieviete ir devusies mūžībā. Sākotnēji netika atklāts nāves iemesls, vien nedēļas vidū tika atklāts, kas notika ar slaveno tiktokeri.

Par slavenās tiktokeres nāves iemeslu ziņoja medijs "Daily Star".

29 gadus vecā sociālo mediju zvaigne bija izdarījusi pašnāvību.

Paziņojot par māsas nāvi, Lila rakstīja: "Vakar mana ģimene saņēma ziņu, ka mūsu mīļā, pasakainā, radošā, gādīgā, jautrā Eva, mana skaistā māsa, ir mirusi." Sīkākus skaidrojumus par notikušo Evas māsa nesniedza.

Vien trīs dienas vēlāk anonīms avots atklāja, ka Evas līķi ir atradis kāds draugs, kas sestdienas vēlā vakarā bija devies pie viņas uz mājām. Iepriekš viņi bija tikušies piektdienas rītā un nekas neliecināja par tuvojošos traģēdiju. Draugam bija Evas dzīvokļa atslēga, atverot durvis, viņš atrada mirušo Evu, kas pati bija atņēmusi sev dzīvību. Viņa bija arī atstājusi vēstuli. Šobrīd publiski nav zināms, kas tajā bijis rakstīts.

Lai arī oficiāli nav apstiprināts tas, ka Eva ir izdarījusi pašnāvību, jo vēl nav pieejami toksikoloģijas rezultāti, taču šis ir visticamākais variants.

Eva Evansa ieguva slavu, populārajā vietnē "TikTok" daloties ar asprātīgiem klipiem par dzīvi Ņujorkā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:39

Jaunākās diskusijas