Maijas Armaņevas teiktais par "airBaltic" izpelnās asu kritiku soctīklos

tautaruna.lv 4.maijs, 8:20
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Daudzu mikroblogošanas vietnes "X" lietotāju uzmanību izpelnījās influenceres Maijas Armaņevas ieraksts par nacionālo lidsabiedrību "airBaltic".
Maija ierakstā pauž sašutumu par "airBaltic" augstajām biļešu cenām, secinot, ka liela daļa iedzīvotāju nemaz nevar atļauties lidot ar nacionālo aviokompāniju.

"Cik maksā aizlidot uz Londonu un atpakaļ? Ar Ryanair ~86 eur, ar AirBaltic ~342 eur. Jautājums: vai daudzi Latvijā dzīvojošie var atļauties lidot ar mūsu pašu nacionālo aviosabiedrību??? Šis ir tikai viens no piemēriem, bet tādu ir daudz! Katru reizi, meklējot aviobiļetes uz kādu no Eiropas pilsētām, es vienmēr salīdzinu cenas starp *visām pieejamām aviokompānijām (*uz doto brīdi tās palikušas tikai divas...) un katru reizi es uzdodu sev vienu uz to pašu jautājumu: kā tas ir iespējams, ka liela daļa nevar atļauties lidot ar NACIONĀLO AVIOSABIEDRĪBU???" raksta Maija.

Komentāros gan Maijai tika veltīta skraba kritika.

"Pirmkārt - vai esi jelkad dzirdējusi par Lufthansu - Vācijas nacionālo lidsabiedrību un tās cenām? VIE FRA ilgi bija ~800€ Otrkārt - Labāk ir lidot laikā, uz pilna servisa lidostu nekā piepilsētas šķūni. Tomēr valsts tēls. Treškārt - Ryanair nemaz daudzus galamērkus nesedz."

"Tikko ar AirBaltic lidoju uz Portugāli, jo bija izdevīgākais variants. Tak beidz jaukt pim*i ar pirkstu kā vienmēr. Jūsu partijas čīkstēšana un populisms ir tik sekla, ka smiekli nāk par jūsu stulbumu, tukša muca tālu skan."

"Lūdzu, beidziet rakstīt par lietām, ko jūs nesaprotat."

"Starpība starp airBaltic un Ryanair 7Eur. Tīras šausmas ne? Salīdzināju abos gadījumos RIX - LGW/STN 27.05-02.06 ar nododamo bagāžu. No STN līdz Londonas centram ir stipri tālāk (un dārgāk) kā no LGW."

"Nevajag lepoties ar sūdīgu plānošanu. Būtu jums saistībā ar AirBaltic, to vien rakstītu ka vajag atbalstīt savējos."

"Maija smuka meitene, bet muļķe. Gadās arī tā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas