FOTO: Roberto Meloni skaisti nosvin dzimšanas dienu

Anete Ošleja 8.decembris 2020, 13:39
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Kulinārijas raidījuma "La Dolce Vita. Ar Roberto" vadītājs un mūziķis Roberto Meloni sociālajā medijā Instagram dalījās ar jauku dzimšanas dienas fotogrāfiju.

Roberto Meloni savu dzimšanas dienu aizvadīja jaukā, sirsnīgā gaisotnē, pie labi klāta galda. Mūziķis un raidījuma vadītājs dzimšanas dienu svinēja pavisam nesen, 6. decembrī.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Roberto saviem sekotājiem dalījās ar ļoti pozitīvu fotogrāfiju. Viņš aicināja visus būt priecīgiem un laimīgiem. Laikā, kad apkārt valda dažādi stringri ierobežojumi, neviens nav aizliedzis priecāties un nav jābūt skumjiem.

"Mazs atgādinājums: starp visiem ierobežojumiem mums nav aizliegts smaidīt un būt laimīgiem."

Viņš uzsver, ka šajā drūmajā laikā, ir jāatrod mazie dzīves prieki, kas palīdzēs saglabāt možu prātu. Šis laiks nav viegls, taču ir jāmeklē pozitīvais it visur, lai mūsos nevaldītu sliktas emocijas.

Roberto Meloni vada kulinārijas raidījumu "Rīga TV 24". Uz raidījumu tiek aicināti dažādi viesi, kas pārsteidz ar savām kulinārajām dotībām un pamāca, kā uztaisīt dažādus gardus ēdienus. 2019. gadā Roberto izdeva savu trešo grāmatu. Grāmata veidota pēc "Rīga TV 24" kulinārijas šova materiāliem. Tajā apkopotas receptes, ar ko raidījumā dalījušies viesi no dažādiem Latvijas novadiem. Grāmatā aprakstīta 81 recepte, kas atklāj gan novadu tradicionālos ēdienus, gan raksturo Latvijas virtuvi kopumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas