Princis Viljams un Keita Midltone iekūlušies nepatikšanās

tautaruna.lv 8.decembris 2020, 11:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Princis Viljams un Keita Midltone saņēmuši nosodījumu par ziemeļbriežu vešanu uz skolu un izturēšanos pret dzīvniekiem, kā "dekorāciju", raksta "The Sun".

Dzīvnieku aizsardzības organizācija PETA pārmetuši, ka dzīvnieki tiek "traumatizēti", kad tiek vadāti apkārt un izrādīti cilvēkiem.

Kembridžas hercogi apmeklēja Svētās Trīsvienības skolu (Holy Trinity First School) Bervikā un līdzi bija atveduši trīs ziemeļbriežus bērniem apskatei.

Tikmēr PETA direktore Elisa Allena ir noraizējusies par dzīvniekiem: "Kamēr Kembridžas hercogi izbauda tūri pa valsti, lai satiktos ar skatītājiem, ziemeļbriežiem tas nepatīk." Viņa norāda, ka ziemeļbrieži ir jūtīgi dzīvnieki, kuri mīl uzturēties lielā attālumā un tik daudz skatītāju viņos rada stresu. Viņa pat apgalvo, ka dzīvnieki tiek "traumatizēti" un labāk izvairītos no kontakta ar cilvēkiem, kā to dara savvaļā.

PETA aicina Kensingtonas pili un arī visus citus svētku laikā šos dzīvniekus neiesaistīt savās aktivitātēs.

Viljams un Keita devušies tūrē ar vilcienu pa valsti, lai pateiktos visiem, kuri turpina strādāt un palīdzēt, kamēr valstī noteikta karantīna jaunā koronavīrusa dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas