Sieviete domāja, ka tikai sāp vēders, bet izrādās viņa ir stāvoklī un sākas dzemdības

Anete Ošleja 8.decembris 2020, 19:03
 
PA/Scanpix
Kāda sieviete Anglijā cieta no ļoti lielām vēdera sāpēm. Viņa devās uz slimnīcu, lai mediķi viņai sniegtu palīdzību, taču mājās pārradās ar pārsteidzošiem jaunumiem, vēsta medijs Mirror.

Rea Martinna ir 24 gadus jauna sieviete. Sieviete devās uz tuvāko slimnīcu, lai ārsti viņai palīdzētu, jo viņai bija ļoti asas sāpes vēderā. Rea domāja, ka tās ir ļoti smagas menstruācijas sāpes, tomēr par pārsteigumu tā nebija.

Sieviete dodoties uz slimnīcu šādu pavērsienu nemaz nebija gaidījusi. Slimnīcā viņa uzzināja, ka ir stāvoklī un tūlīt pasaulē nāks viņas pirmdzimtais.

Viņa par grūtniecības esamību neko nenojauta, līdz dzemdības jau notika. Jaunā sieviete par savu grūtniecību nenojauta, jo viņas izskatā nebija manāmas izmaiņas, nebija parādījies grūtnieces vēders.

Dienu iepriekš Rea jau bija devusies uz slimnīcu, jo viņa juta asas sāpes mugurā. Iepriekšējā dienā ārsti viņai iedeva spēcīgas pretsāpju zāles un Covid-19 drošības apsvērumu dēļ ieteica neatgriezties slimnīcā, ja rodas periodiskas sāpes.

Nākamajā dienā stiprās sāpes atgriezās un par spīti ārsta ieteikumiem atkal devās uz slimnīcu. Viņa domāja, ka atkal tiks iedotas spēcīgas pretsāpju zāles un varēs doties mājās. Tomēr par lielu pārsteigumu ārsti viņai pateica, ka ir jādodas uz dzemdību nodaļu.

Sieviete atzina, ka nebija zinājusi par to, ka ir stāvoklī, jo tā bija "noslēpumainā grūtniecība", kad mazulis mammas vēderā atrodas tuvāk mugurai un pret to atspiežas, neļaujot izveidoties grūtnieces vēderam.

"Mēs tagad varam par to visu pasmieties, bet tajā laikā tas bija diezgan traumatiski," atzina jaunā sieviete. "Jūs dodaties uz slimnīcu, domādama, ka jums ir nopietnas muguras un vēdera sāpes, ko izraisa menstruācijas, un beigās jūs no slimnīcas iznākat kopā ar bērnu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas