Režisora Gaujas sieva komentē pāra 15 gadu starpību

Baiba Puriņa 8.decembris 2020, 15:04
 
Edmunds Brencis/F64
Aktrise Elza Gauja viesojusies STV pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas", kur runājusi arī par savu ģimenes dzīvi.

Elzai un Andrim ir 15 gadu starpība, taču sieviete norāda, ka viņi absolūti to nemana.

“Kad iepazināmies, man bija 19 gadi, tagad man ir 27. Ja tad man liekās drusciņ lielāka tā starpība, tad tagad es to vispār vairs nejūtu,” saka Elza un piebilst, ka izņēmums esot vienīgi tad, kad vīrs sāk stāstīt par deviņdesmitajiem gadiem, kurus Elza neatceroties.

Elza raidījumā pastāstīja arī par abu iepazīšanos. Mācoties 12. klasē, viņa strādājusi pie zinātniski pētnieciskā darba par filmu veidošanu un, no paziņām dzirdot, ka režisors Andris Gauja esot atsaucīgs, nolēmusi runāt ar viņu. Abi tikušies slimnīcā, kur tobrīd Andris ārstējies un jau pirmajā reizē sajutuši simpātijas.

“Man kaut kas jau notika tajā brīdī. Es domāju, ka gan jau viņam arī, jo pēc tam viņš uzaicināja mani uz lomu “Izlaiduma gadā”," atklāj. Elza.

Andris Gauja ir latviešu mūziķis un režisors. Radījis tādus atpazīstamus darbus, kā dokumentālo filmu "Ģimenes lietas", kas ir saņēmusi vairākas balvas un guvusi starptautisku atzinību, spēlfilmas "Izlaiduma gads" un "Nekas mūs neapturēs".

Pāris apprecējās 2017. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:19

Jaunākās diskusijas