Latviešu modeles meita nonākusi krāpnieku rokās; viņa brīdina vecākus

Viktorija Gabrjuna 8.decembris 2020, 10:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Lielo izmēru modele, skaistumkaraliene, restorāna ”Felicita” īpašniece Viktorija Brovuna atklāj, ka internetā apkrāpta viņas desmit gadus vecā meita, un aicina citus vecākus būt daudz uzmanīgākiem, raksta "skaties.lv".
”Sākšu ar to, ka iesniegums policijā jau iesniegts un notiek vainīgās puses pratināšana. Gribu informēt citus vecākus par darbībām uz kurām var ”uzķerties” jebkurš bērns,” tā Viktorija.

Viss sācies ar to, ka viņas meita reģistrējusies aplikācijā ”Likee”, kur tiek ievietoti jauki video ar dejas elementiem, vai parodijas.

Kāda meitene, kuras vārds sākas uz ”M”, uzprasījusies skaistumkaralienes bērnam draugos. Vēlāk meitenes apmainījušās ar telefonu numuriem un sazinājušās ”WhatsApp”.

Meitene no Imantas it kā šuj plīša kostīmus, sūtīja bildes ar gataviem kostīmiem, rādīja materiālus no kādiem var uzšūt vēlamo kostīmu.

”M”, kura veic komercdarbību ir 13 gadi, bet Viktorijas meitai 10 gadi - tajā vecumā tā ir gana liela starpība.

”Lasot saraksti, es saprotu, ka vainīgā puse izmanto bērna uzticību tam, ka viss ir godīgi. Sarakstē ”M” māca, ka nevajag teikt vecākiem par to, kas notiek, ja vecāki naudiņu nedod, tad to jāpaņem, kad neviena nav mājās. Notiek sarunas par to - kā varētu bērnu pavedināt tikties un nodot naudu pasūtījumam,” tā Viktorija.

Viktorijai bijis šoks, kad no sarakstes viņa sapratusi, ka viņas meita droši devusies uz tikšanos un jau ir atdevusi 60 EUR.

”Ja mana meita atbildēja ar atteikumu, tad tika pielietota psiholoģiska iedarbība, piemēram, “nu tev taču vajag to kostīmu”, “tu taču gribi to”, ”es jau viņu uzšuvu un tev būs jāņem, bet cena būs pa 5 EUR augstāka, jo man vajag savām lietām to naudu”, “ja tu nevari tikties, es varu piebraukt pie mājas, ieliec naudu maisiņā un izmet pa logu”,” piedzīvoto turpina izklāstīt Viktorija.

Kad naudu skaistumkaralienes meita nodevusi - ”apstrāde” turpinājusies, bet jau agresīvāk, par nākamo pirkumu tika pieprasīti 120 EUR. Saziņā parādījās lamu vārdi un balss ziņas, kurās pēc modeles domām, var dzirdēt mainīgu garastāvokli, kas brīžiem nav adekvāts.

”Paldies Dievam, ka es šo saraksti pamanīju, protams novēloti, bet tomēr. Norunāju tikšanos ar meiteni no Imantas manas meitas vārdā, bet pirms tam, devos uz policiju un palūdzu aizsargāt bērna tiesības un ierasties uz tikšanos, lai konstatētu faktu. Viss notika! Fakts nofiksēts!” paziņo Viktorija.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:08

Jaunākās diskusijas