Rutulis atklāj detaļas par savu laulību

tautaruna.lv 8.decembris 2020, 16:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātājas Normunds Rutulis 360 TV raidījumā "Vakars uz dīvāna" atklāti pastāstījis, kāpēc apprecējās un kā saglabāt ilgu laulību.

Nākamgad mūziķis kopā ar sievu atzīmēs 30. kāzu jubileju un Normunds atklāj, ka abi apprecējušies, kad viņam bija 20, bet sievai - 19 gadi.

"Mēs izlēmām, ka sāksim kopā dzīvot un manai mammai, kas augusi citā sabiedrībā, ar citām tendencēm un mērķiem... Viņa teica - nē, nu šitā jau nevar dzīvot, tad ir jāprecas," stāsta Rutulis.

Viņš smej, ka apzinājies, ka 20 gados tad viņu dēvēs par "kungu" un viņam tas paticis. Rutulis arī atklāj, ka jau 16 gados bija gatavs pamest mājas un dzīvot atsevišķi.

Viņš arī atklāj, ka ar sievu pirmo skūpstu dalījis tā paša gada Lieldienās, kad abi arī apprecējušies. Par to, kā saglabāt ilgu un laimīgu laulību, Rutulis saka: "Dzīvo tik nost!" Viņš norāda, ka katram pārim ir savs scenārijs un viņš nevar nosaukt vienu konkrētu formulu.

Normunds Rutulis ir latviešu dziedātājs, mūzikas un radio producents, dziesmu autors, radio DJ un TV raidījumu vadītājs. Plaši pazīstams kā šlāgermūzikas un popmūzikas dziesmu izpildītājs. Ar pseidonīmu N'Works pazīstams kā dziesmu remiksu autors. Kopš 1995. gada sadarbojas ar Raimondu Paulu.

1991. gadā apprecējies, laulībā dzimuši divi bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas