FOTO: Toms Bricis dalās ar pasakainu kadru no Valmieras; soctīkli sajūsmā

Baiba Puriņa 8.decembris 2020, 9:20
 
Edmunds Brencis/F64
LTV laika ziņu korespondents Toms Bricis sociālajā vietnē Instagram dalījies ar pasakainu kadru no Valmieras.

Pagājušajā nedēļā Latviju pārsteidza sals, kura rezultātā sasala arī strūklaka Valmieras pilsētas centrā. Bricis soctīklos dalījies ar Aivja Limbēna uzņemtu kadru, kurā redzama sasalusī strūklaka.

"Sals ledū iekalis strūklaku Valmierā. Šī nav pirmā reize, kad ar šo strūklaku tā noticis. Līdzīgi bija arī pērn un vēl dažos iepriekšējos gados. Pašvaldība jau iepriekš skaidrojusi, ka strūklaka pie Valmieras Drāmas teātra darbojas visu diennakti arī gada tumšajā sezonā. Viegla ledus kārtiņas veidošanās uz strūklakas akmeņiem strūklakas konstrukcijām kaitējumu nenodara, taču arī šī strūklaka ziemas sezonā, kad aukstuma dēļ ūdens sasalst, tiks atslēgta," raksta Bricis.

Tikmēr komentāros cilvēki apjūsmo skaisto kadru. "Sals no ūdens lāsēm izveidojis dārgakmeņus! Apgaismojumā skaisti mirdz un daudzkrāsaini!" pausts vienā no komentāriem.

Attēls izpelnījies vairāk nekā 1100 novērtējumus "patīk".

Jau vēstīts, ka Bricis sociālajā tīklā Facebook pavēstījis divas būtiskas lietas attiecībā uz laika apstākļiem šonedēļ - gaidāms gan kailsals, gan plašs un bīstams apledojums.

Kā skaidro Bricis, zemākās gaisa temperatūras šonedēļ gaidāmas no otrdienas rīta līdz pat ceturtdienas rītam, piemēram, Latgalē gaisa temperatūra var noslīdēt līdz -10 grādiem.

Nedēļas nogalē gan kļūs siltāk un gaidāmi nokrišņi sīka lietus un slapja sniega veidā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas