FOTO: Kaupers demonstrē, cik neparasti notiek filmēšana mājas apstākļos

Baiba Puriņa 20.aprīlis 2020, 15:33
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis Renārs Kaupers savā Instagram profilā publicējis attēlu, kurā demonstrē video filmēšanas aizkulises mājas apstākļos.

Publicētājā attēlā, kuru, kā noprotams, uzņēmusi Renāra sieva Agnese Kaupere, redzams, kā video tapšanai tiek izmantoti dažādi sadzīves priekšmeti - telefona stabilizēšanai izmantota ūdens pudele un grāmata.

Arī pašam Kauperam vienlaicīgi jāspēj gan pozēt kamerai, gan darboties kā gaismotājam.

Komentārā pie publicētā attēla Renārs smej, cik profesionāli norit filmēšana.

View this post on Instagram

A post shared by renārs kaupers (@driznaks007) on

Komentāros cilvēki smej par radošo pieeju filmēšanas procesam un atzinīgi novērtē mūziķa ideju. "Nu, bāc un es visu laiku mēģinu izdomāt uz kā likt telefonu. Paldies par ideju!" raksta viena no komentētājām.

Jau vēstīts, ka tikko tapis sirnīgs vairāku Latvijas mūziķu veltījums visiem, kuriem nepieciešams uzmundrinājums, kurā piedalās arī Renārs Kaupers. Dziesmas "Gaismiņ, teci man pa priekšu" video mūziķi velta četrgadīgai meitenītei no Bruknas un visiem, kuriem šajā laikā nepieciešams uzmundrinājums. "Pirms pāris nedēļām uzzināju par četrgadīgu meitenīti no Bruknas vārdā Amēlija," stāsta Renārs Kaupers. "Viņa ir liels malacis un braši turas, kaut cīnās ar ļoti smagu slimību. Aprīlī Amēlijai ir dzimšanas diena un ļoti gribējās viņu uzmundrināt. Uzrunāju Jāni Aišpuru un abi kopā arī citus brīnišķīgus mūziķus un draugus, lai ierakstītu vienu no Amēlijas mīļākajām dziesmām, ticot, ka tā viņu un citus cīnītājus iedvesmos ātrāk atveseļoties."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas