"Es dzīvoju Janča puncī"; Andrejeva dalās ar neparastu kadru

Baiba Puriņa 20.aprīlis 2020, 16:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Aija Andrejeva kārtējo reizi pārsteigusi savus sekotājus ar neparastu attēlu, kuru uzņēmis mūziķis un Aijas mīļotais vīrietis Jānis Aišpurs.

Attēlā redzams Jānis Aišpurs, kurš no ārpuses caur logu fotogrāfē istabu, kurā sēž Aija Andrejeva.

"Es dzīvoju Janča puncī," attēlu komentē dziedātāja.

"Sirdī, sirdī!!!" Aijas attēla aprakstam atbild viena no komentētājām.

Komentāros fani neslēpj sajūsmu par attēlu, bet kāds no komentētājiem norāda, ka Aija kadrā izskatās skumja un iesaka viņai pasmaidīt.

View this post on Instagram

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Jāteic, ka šī nav pirmā reize, kad dziedātāja dalās ar Aišpura uzņemtiem kadriem, kuri sajūsmina dziedātājas sekotājus. Arī Sieviešu dienā Aija publicēja Aišpura uzņemtu foto, kas dziedātajas sekotāju vidū izpelnījās plašu atzinību.

Jau vēstīts, ka nesen Andrejeva sociālajā vietnē Facebook publicējusi video, kurā kopā ar Aišpuru izpilda tautasdziesmu latviešu un krievu valodās. "Divas kultūras, divas tautas, bet dziesma viena! Viendien, Jānis Aišpurs man sāka dziedāt sava tēta mīļāko Latviešu tautasdziesmu “Pie niedres sēju laivu”, man spalva gaisā, jo skaisti, protams, bet vairāk par to, ka atpazinu meldiņu un meldiņš bija identisks mana tēta mīļākajai krievu tautasdziesmai “Po donu gulajet”," rakstīja Aija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:52

Jaunākās diskusijas