"Lauku sētas" varoņi pārsteidz ar paziņojumu

Viktorija Gabrjuna 20.aprīlis 2020, 18:31
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Lai arī TV šova ”Lauku sētas” Aigars un Evita TV ekrānos turpina noliegt, ka abus saistītu kas vairāk par draudzību, vairāk kā pusgadu pēc filmēšanas Aigars gatavs atklāt patiesību. Abi ar Evitu sapratuši, ka ir viens otram kā radīti un nu jau labu laiku dzīvo kopā, raksta "skaties.lv".
Kā atceras Aigars, siltās jūtas pret Evitu nav uzplaiksnījušas vienā mirklī - sākumā bijušas pat pretējās emocijas.

””Lauku sēta” - tas ir viens liels piedzīvojums. Ierodoties tu saproti - ir cīņa, bet to nedrīkst radīt uzkrītoši. Kad parādījās meitenes, protams, pirmā doma bija - liekas balsis un iespēja netikt līdz galam. Tas manī radīja negācijas.

Dienām ritot, iepazinu arī meitenes, it īpaši Evitu. Sākumā paši varbūt sevi no malas neredzējām un, kad filmēšanas grupa teica, ka viens no otra neatkāpjamies vairāk kā divus metrus, taisnojāmies, ka tā nav un strādājam dažādas vietās, uz ko atbilde bija: ”Bet kamerās to neredz!”

Protams mēs zinām, ka tas ir šovs, bet nav tā, ka viss ir iestudēts. Ir lietas, ko producenti piedāvā izdarīt, bet, ja tu nevēlies, tu vari nedarīt.

Vai tas nozīmē, ka jau ”Lauku sētas” laikā starp abiem kas uzplaiksnīja?

”Tas lai paliek starp mums. Zinu tikai to, ka ”Lauku sēta” nav kūrorts, tur jābūt stipriem nerviem, spēcīgam un arī attapīgam, savādāk pat nav jēgas sākt. Jebkurā gadījumā, mēs izgājām abi caur tādām lietām kopā, ar kurām iespējams daudz pāri pat vēl nav saskārušies.
Vai mums tur bija strīdi? Bet protams! Ceļā uz hosteli, kur gatavojām ezeriešiem maltīti, busiņā strīdējāmies visu ceļu bez apstājas, viens otru pat nedzirdot.

Varbūt neteiksim, ka strīdējāmies, bet izteicām viedokli. Tajā brīdī, kad apklusām, režisorei bija viens jautājums - kā jums tas sanāk, jūs to jau iestudējat? Tad mēs iesmējām, ka mums tas vienkārši sanāk,” attiecības spēles laikā atceras Aigars.

Taču pa īstam viss sācies jau pēc spēles.

”Pēc šova saņēmu ziņu no Evitas ar tekstu: “Dodos uz pilsētas svētkiem Alūksnē”. Ilgi nedomājot, arī es jau biju ceļā.

Tur tikāmies un, neskatoties uz to, ka viņa ieradās tur ar draudzenēm, tās tika piemirstas, un atlikušais laiks tika pavadīts ar mani. Mājup jau viņa brauca ar mani.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas