Kivičs: Viņķele imitē, ka saprot, kas notiek

tautaruna.lv 20.aprīlis 2020, 13:18
 
Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency
Laikā, kad Latvijā joprojām ir spēkā koronavīrusa Covid-19 ierobežošanai noteiktie jauninājumi, mūziķis Andris Kivičs publicējis savas pārdomas par notiekošo valstī.
"Visas šitās dienas, sekojot visam, ir sajūta, ka notiek visa imitācija.Valsts imitē rūpes par cilvēkiem,kuri daudzi ir totālu apjukuši, valdība(ne visi) imitē, ka dara visu iespējamo,bet patiesībā "radoši" ir izpaudies tikai viens ministrs, Viņķele imitē, ka saprot, kas notiek(jo tonis paliek aizvien paštaisnāks un arogantāks), bet ar analīžu nodošanu, teltīm, analīžu nodošanas noteikumiem, utt. ir bardaks, uzņēmēji(ne visi) imitēja, ka maksā nodokļus, vids, ka iekasē, valsts imitē dīkstāves pabalstus, jo to saņemšanas nosacījumi absurdi(liek bomžus valdēs un paši formējas par apkopējiem), daudzās ģimenēs, kurām tagad jāpavada kopā daudz vairāk laika, un kuras daudzas ir uz šķiršanās robežas, ir izrādījies, ka vīri ir imitējuši vīrus, un sievas ir imitējušas sievas," sociālajā tīklā facebook viedokli pauž mūziķis.

"Daudzi tēvi ir imitējuši tēvus, jo tikai tagad uzzina, kāds bērnam īsti ir kājas izmērs, kas notiek skolā, un, ka ar bērnu ir jārotaļājas, jāzīmē kopā, jāaprunājas par dzīvi. Mūsu glamūrīgais(tai skaitā izklaides)gals savu glamūra dzīvi arī daudzi, izrādās, ir imitējuši, jo jau mēnesi pēc ārkārtas stāvokļa izsludināšanas, lūdz pabalstus un prasa visas iespējamās kredītbrīvdienas," savu nostāju neslēpj A.Kivičs.

"Vienīgi mediķi neko neimitē, bet strādā," uzsver dziedātājs.

Jau vēstīts, ka mūziķis šajā krīzes laikā sociālajā tīklā facebook sekotājus bieži iepriecina ar tiešraidēm, kurās izpilda iemīļotos hitus. Tāpat abi ar sievu Lieni parādījuši, kādas vēl dāvanas saņēmuši mazulim, kurš pasaulē nāks šovasar.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas