"Pilnīgi besī ārā!"; Blodons skarbi par valdību

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 15:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnālists un Motoklubu asociācijas sekretārs Arnis Blodons kanāla Rīga TV24 raidījumā "Preses klubs" paudis skarbu viedokli par valdības lēmumiem Covid-19 pandēmijas laikā.

Blodons neslēpj, ka savā draugu lokā ir saskāries ar Covid-19 gadījumiem, tāpēc vīrusa esamību un bīstamību nenoliedz. Taču žurnālists ir pārliecināts, ka attiecībā uz pandēmiju ir aizmirstas "objektīvas lietas". Piemēram, viņš uzskata, ka ar saslimstības rādītājiem ir notikusi manipulācija.

"Tas kas mani šajā situācijā visvairāk neapmierina, ir tas, ka nav tādas konkrētas, normālas stratēģijas ilgtermiņā, lai sparastu kā dzīvot. Saprotiet, man pilnīgi besī ārā tas, ka otrdien nolemj, ka ceturtdien mes skatīsimies, ko pateikt piektdien," par valdības lēmumu pieņemšanas procesu izsakās Blodons.

Viņš valdības darbu raksturo, kā krišanu no "viena grāvja otrā", nosakot pretrunīgus un mulsinošus ierobežojumus, kuri cilvēkiem netiek izskaidroti.

Jau vēstīts, ka no pirmdienas pastiprinātas drošības prasības tirdzniecībā un paplašināta preču pieejamība klātienē, paredz pagājušajā nedēļā valdībā lemtais.

Pagājušajā nedēļā valdība atbalstīja Ekonomikas ministrijas (EM) piedāvāto drošas tirdzniecības modeli un no šodienas tiks sākta pakāpeniska pāreja uz to, nosakot papildu drošības prasības tirdzniecības vietām un pastiprinot to kontroli, vienlaikus paplašinot preču pieejamību klātienē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:42

Jaunākās diskusijas