Parisa Hiltone liecina par baisu pieredzi internātskolā

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 14:20
 
AP/Scanpix/Leta
Parisa Hiltone apgalvo, ka internātskolā Jūtas štatā, ASV piedzīvojusi emocionālu, fizisku un verbālu vardarbību, raksta "The Mirror".

Hiltone savas apsūdzības izklāstījusi oficiālai Jūtas štata komitejai, norādot, ka internātskolā tikusi pakļauta verbālai, fiziskai un garīgai vardarbībai. Hiltone vēlas, lai štatā tiktu noteikts stingrāks regulējums attiecībā uz izglītības iestādi.

39 gadus vecā Hiltone apgalvo, ka internātskolas audzēkņi tikuši regulāri "žņaugti, sisti, grūsti pret sienām un seksuāli izmantoti".

Parisa skolā, kas tagad ir pusaudžu ārstēšanas centrs, nonākusi 17 gadu vecumā, kad vecāki viņu tur ievietojuši nekontrolējamās uzvedības dēļ.

Hiltone vēlas, kai Jūtas štata varasiestādes un ASV prezidents Džo Baidens uzmanītu šādas iestādes stingrāk.

AP/Scanpix/Leta

Patreizējā skolas vadība norāda, ka nespēj komentēt tā laika notikumus un šobrīd iestādes mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes aprūpi jauniešiem ar noteiktām, nereti sarežģītām emocionālajām uzvedības problēmām.

Hiltone tiesā norādījusi, ka runā to simtiem tūkstošu bērnu vārdā, kuri šobrīd atrodas līdzīgās iestādēs ASV. "Es tiku verbāli, psiholoģiski un fiziski aizskarta katru dienu. Es tiku noslēgta no ārpasaules un zaudēju visas cilvēktiesības, " sacījusi Hiltone. Tāpat Hiltone piespiesta lietot medikamentus, kas viņai likuši justies nogurušai, viņa cauru diennakti tikusi novērota un darbinieki lepojušies citu audzēkņu priekšā, ka "salauzuši Parisu Hiltoni".

Pirmo reizi par piedzīvoto internātskolā Parisa atklāti runājusi dokumentālajā filmā par viņu, kas iznākusi 2020. gada nogalē.

Parisa Hiltone ir bagātas ģimenes iespējamā mantiniece, augstāko aprindu personība, producente, dziedātāja, modele un modes dizainere. Viņa ir "Hilton Hotels" dibinātāja Konrāda Hiltona mazmazmeita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas