Atklāj baisus faktus par Elvisa Preslija autopsiju

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 10:30
 
imago images/MediaPunch/Scanpix/Leta
Elviss Preslijs nomira 43 gadu vecumā savās mājās Greislendā. Leģendārais mūziķis un aktieris pēdējos savas dzīves mēnešus pavadīja iebarikādējies savā guļamistabā un ēdot čīzburgerus. Savas dzīves pēdējā desmitgadē Preslija veselība bija briesmīgā stāvoklī, raksta "The Mirror".

Pēc Preslija nāves tika veikta autopsija, kuras rezultātus 50 gadus mūziķa ģimene slēpa, veicinot spekulācijas par Elvisa iespējamo nāves cēloni.

Izmeklētājs Vorliks piedalījās autopsijā un apstiprināja, ka Preslijs miris savā tualetē. Tāpat autopsijas rezultāti liecina, ka leģendārais mūziķis vairākus mēnešus pirms nāves cietis no hroniskiem aizcietējumiem. Viņa zarnās atrasti četrus mēnešus veci izkārnījumi.

Secināts, ka mūziķis ilgstoši nav vēlējies mazgāties, kas radījis čūlas uz viņa ķermeņa. Septiņus mēnešus pirms viņa nāves viņam izrakstīts teju 9000 medikamentu.

Presliju tualetē atrada viņa draudzene Džindžera Aldena, kurai bija 21 gads. Viņa rakstīja, ka Preslija rokas atradušas uz zemes ar augšup pavērstām plaukstām. "Bija skaidrs, ka kopš mirkļa, kad viņš nokrita uz grīdas, Elviss nebija pakustējies. Es maigi pagriezu viņa seju pret sevi. Mēles gals bija saspiests starp zobiem un viņa seja bija uzblīdusi. Es maigi pacēlu vienu plakstiņu. Viņa acis raudzījās taisni uz priekšu un bija sarkanas," ar atmiņām dalījās Džindžera.

Preslijs nomira 1977. gadā. Autopsija tika veikta tajā pašā dienā, taču ģimene uzreiz uz 50 gadiem aizzīmogoja ziņojumu, raisot spekulācijas par vardarbīgu nāvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas