Kas notiks, ja cilvēks katru dienu ēdīs jogurtu

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 13:46
 
Anita Vaivode/F64
Dietologi pastāstīja, kas notiek, ja katru dienu ēdat jogurtu. Tas aprakstīts vietnē "Eat This, Not That!".

Uztura speciāliste Morgina Klēra atzīmē, ka jogurtā ir labvēlīgas baktērijas, kas palīdz kontrolēt svaru un uzlabot zarnu darbību. Viņa arī piebilda, ka jogurts ir laba uzkoda diētu ievērotājiem.

Ārste Ambera Braiena uzsver, ka jogurts ir lielisks kalcija avots, kas ir būtisks veseliem kauliem, zobiem un nagiem. Viņa to īpaši iesaka tiem, kas cieš no osteoporozes.

Uztura speciāliste Hiba Batola saka, ka jogurts brokastīs uzlabo garastāvokli, un uztura speciāliste Megana Bērda piebilst, ka jogurts ir lielisks imunitātes uzlabotājs.

Tomēr jogurtiem ir arī trūkumi. Lai gan tas veicina labu zarnu darbību, tas var kaitēt jūsu kuņģim. Uztura eksperte Melānija Kellere aicina tos, kuriem ir pārāk jutīgs kuņģis vai laktozes nepanesība, izvairīties no piena produktiem. Viņa ieteica meklēt alternatīvas bez laktozes.

Uztura speciāliste Eimija Lī atzīmē, ka veikalos nopērkamajos saldajos jogurtos, īpaši tajos, kuriem ir dažādas garšas, ir pārāk daudz cukura, kas var kaitēt ādai, augumam un vispārējai veselībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas