FOTO: Kā Valentīndienu atzīmē Latvijas slavenības

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 11:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šodien pasaulē atzīmē Valentīna dienu, kura kļūst arī arvien populārāka arī pie mums. Latvijā populāri cilvēki soctīklos dalās ar foto un ierakstiem, kas veltīti šai dienai.

Ar amizantu veltījumu dalījies mūziķis Lauris Reiniks.

"Un atkal tā diena ir klāt. Bet šogad citādāka...Rozai vai nu saknes ataugušas vai uzacis jāizravē. Kaut kas ir citādāk 100%. Es to redzu. Lai vai kāda situācija ir jūsu mājās un ar jums pašiem, atcerieties, ka tās nav lietas, kāpēc viens pārstāj mīlēt otru. Ja mīl, tad kaut vai bez zobiem. Ok, zobi tomēr būtu vēlami. Vismaz daži. Priecīgu Valentīndienu! Šovakar atkal filma būs jāskatās. Tradīcijas nemirst," raksta mūziķis.

Ar burvīgu kadru dalījusies aktrise Lelde Dreimane.

Sarkaņos toņos ieturētu foto publicējusi Sana Timma.

Priecīgu Valentīndienu vēl dziedātāja Māra Katarska.

"Novēlu visiem tik daudz mīlestības, lai nebūtu ne laika, ne vēlmes cepienam par to, cik banāla, komerciāla, vajadzīga vai nevajadzīga ir #valentīndiena," raskta dziedātāja un radio personība Marta Grigale.

View this post on Instagram

A post shared by MARTA (@martagrigale)

Ierakstu Valentīndienai veltījusi arī pasākumu vadītāja un uztura speciāliste Anna Rozīte: "Svinēt vai nesvinēt 14. februāri? Kāpēc nesvinēt? Tāpēc, ka jāmīl un jāizrāda savas jūtas katru dienu? Piekrītu! Bet es uzskatu, ka svētki nevar būt par daudz! Un es priecājos, ka ir vēl viens iemesls un atgādinājums ikdienas rutīnā nedaudz piebremzēt un iepriecināt otru! Malači tie, kas to dara bez visādiem atgādinājumiem. Protams, aicinu to darīt ne tikai šodien, bet arī rīt, parīt un aizparīt! Bet es esmu par visiem svētkiem, jo vairāk, jo labāk... īpaši jau šajā savdabīgajā laikā..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:53

Jaunākās diskusijas