Megana varētu atteikties kopā ar Hariju vasarā viesoties Lielbritānijā

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 16:51
 
SIPA/SCANPIX/LETA
Kopš pērnā gada, kad notika tā sauktais "Megksits" - no britu karaliskās ģimenes pienākumiem atkāpās princis Harijs ar sievu Meganu - prinča Viljama brālis nav viesojies Lielbritānijā. Jau izskanējušas ziņas, ka princis Harijs cer apciemot ģimeni, bet izrādās tas varētu notikt bez Meganas, vēsta "Mirror".

Vasarā plānotas nelielas prinča Filipa - karalienes Elizabetes II vīra un prinču Harija un Viljama vectēva - 100. dzimšanas dienas svinības, ja situācija pasaulē saistībā ar Covid-19 pandēmiju uzlabosies.

Karaliskās ģimenes apskatnieki gan lēš, ka, iespējams, princis Harijs ceļos viens, jo Megana nevēlas būt šķirta no abu dēliņa Ārčija. Pāris neesot vakcinēti un ceļošanas ierobežojumi vēl jo vairāk sarežģī pāra viesošanos Lielbritānijā, ja ar viņiem kopā dodas dēls.

Apskatnieki pārliecināti - ja pasaulē neplosītos Covid-19, Megana labprāt viesotos pie vīra ģimenes un arī karaliene nekad nenovērsīšoties no mazdēla.

Jau vēstīts, bija plānots, ka prinču Viljama un Harija ģimenēm būs jātiekas jūlijā, ja to atļaus Covid-19 pandēmijas laikā ieviestie ierobežojumi ceļošanai - 1. jūlijā notiks princesei Diānai veltītas statuetes atklāšana Kensingtonas pils dārzā, kur Diāna dzīvoja pirms savas nāves un tagad mitinās Viljama ģimene. Koronavīrusa pandēmijas dēļ statuetes atklāšana pārcelta uz 2021. gada 1. jūlija, kas būtu Diānas 60. dzimšanas diena.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:53

Jaunākās diskusijas