"Tur ieslēgtu"; kaimiņš satraucies par Zavorotņukas stāvokli

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 12:20
 
ITAR-TASS/Scanpix/Leta
Aktrises Anastasijas Zavorotņukas kaimiņš izteicis bažas, ka seriāla "Mana mīļā aukle" vispār neiziet no savas mājas. Pusotra gada laikā vīrietis ne reizi aktrisi nav redzējis, lai gan agrāk abi bieži "saskrējušies" Kreškinas ciemā, kur mitinās aktrise, raksta "otkrito.lv".

Kā norāda aktrises kaimiņš, pkaimē visi skumst pēc Zavorotņukas skanīgās balss un neatkārtojamā smaida. Viņš norāda, ka kaimiņi aktrisi nav redzējuši kopš pirmajām ziņām par viņas saslimšanu.

"Ja godīgi, pārdzīvojam. Tur ieslēgtu. Viņai vajadzīgs svaigs gaiss. Tagad ir ziema, tīrs mums te gaiss, priedes, šādas pastaigas būtu tikai nepieciešamas. Es ceru, ka mēs drīz redzēsim mūsu mūļo Nastju," kaimiņu citē mediji.

Zavorotņuka šobrīd atkopjas pēc smagas slimības. Viņa publiski nav manīti jau teju divus gadus.

Zvaigzne mitinās savā mājā Kreškinas ciemā, ciešā radinieku uzraudzībā, ziņo portāls popcake.tv.

Jau vēstīts, ka ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka pēc ārstēšanās atgriezusies mājās, kur viņas stāvokli joprojām uzrauga speciālisti.

Pirmo reizi par smago 49 gadus vecās aktrises veselības stāvokli tika runāts jau pagājušajā gadā, kad anonīms avots medijiem atklāja, ka viņa sirgst ar onkoloģisku saslimšanu, un pēc operācijas Vācijā turpina ārstēšanos klīnikā Krievijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:49

Jaunākās diskusijas