FOTO: Lindas Leen radītie Sandas Dejus portreti izraisa sajūsmu soctīklos

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 15:11
 
Mārtiņš Zilgalvis/Vladislavs Proškins/F64
TV un radio personība Sanda Dejus sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar burvīgiem portretiem, kuru autore ir dziedātāja Linda Lezdiņa jeb Linda Leen.
"Kad man mazai jautāja, kas es gribētu būt, kad izaugšu liela, es nešaubījos ne mirkli, ka aktrise. Tagad es zinu, ka gribu izaugt par sevi pašu. Nokratīt maskas un atkarību no citu vērtējuma un atbilstības kāda priekšstatiem.
Kad izaugšu liela, es gribu būt PATI," pie burvīgā portreta raksta Sanda.

Attēls un tam pievienotie iedvesmas vārdi sajūsminājuši jaunās sievietes sekotājus, kuri komentāros apber Sandu ar komplimentiem. Pirmās diennakts laikā, foto ar atzīmi "patīk" novērtējuši vairāk nekā 1400 cilvēku.

View this post on Instagram

A post shared by Sanda Dejus (@sandadejus)

"Jaaaaa, Tu! Skaisti jums sanāca," komentārā raksta TV personība un fotogrāfe Dagmāra Legante. "Skaists foto un skaista apņemšanās, lai izdodas un paldies par iedvesmu", "Ļoti skaisti gan vārdi, gan tu pati ", "Liktenīgā!" - par portretu un iedvesmojošajiem vārdiem rakstīts komentāros pie foto.

Vēlāk Sanda publicēja vēl vienu burvīgu foto no fotosesijas kopā ar Lindu Leen.

View this post on Instagram

A post shared by Sanda Dejus (@sandadejus)

Sanda Dejus ir ētera balss Radio SWH Rīta šovā Tik Tik Tik, TV raidījumu un pasākumu vadītāja, kā arī aktrise improvizācijas teātrī "Spiediens".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas