"Es būtu ieekonomējusi ļoti, ļoti daudz naudas"; Ģederte runā par savu biznesu

tautaruna.lv 14.februāris 2021, 17:43
 
Alise Šulca/F64
Uzņēmēja Marika Ģederte vietnē Instagram atklājusi, ka, veidojot savu biznesu, būtu ieekonomējusi ļoti, ļoti daudz naudas, ja blakus būtu kāds padomdevējs.

"Ar šodienas acīm raugoties, ja man būtu blakus kāds, kurš man dotu padomus finansēs, kā rīkoties krīžu gadījumos, palīdzētu izstrādāt stratēģiju un izveidot manu izaugsmes programmu, sniegtu padomus, kā noturēt un attīstīt savu komandu, izprast nodokļus un būt radošam un inovatīvam, kā piesaistīt klientus, sniegtu atbalstu nepopulāros lēmumos, es būtu ieekonomējusi ļoti, ļoti daudz naudas un ieguldījusi to lietderīgāk.


Laiks maksā visvairāk, nerunājot par finanšu kļūdām, kuras pieļaujam un ikdienas bailēm, kuras mūs bremzē," raksta Marika.

Tāpat viņa atklāj - viņai bieži uzdod jautājumu, vai visi var kļūt par labiem uzņēmējiem.

"Es teiktu, ka tu nekad neuzzināsi, vai vari būt labs uzņēmējs, ja nepamēģināsi. Pat, ja neizdosies, būsi mēģinājis. Manā pieredzē ir bijuši cilvēki ar pamatizglītību, bet ar tādu “krampi” un vēlmi sasniegt, ka nekas viņus neapturēs. Un tas ir svarīgi runāt par riskiem un ļaut kļūdīties. Atbalstīt pie neveiksmēm un iedvesmot celties un iet tālāk," pauž Marika.

Marika Ģederte ir uzņēmēja un sabiedrībā pazīstama kā aktīva blondīne, jo bija Latvijas Blondīņu asociācijas vadītāja. Asociācija gan 2012. gadā savu darbību izbeidza. Ģederte ir arī skaistumkonkursa "Mrs. Universe 2008" uzvarētāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas