"Neatbalsties pret logu un nevalkā šortus"; stjuarts atklāj, ko labāk nedarīt lidmašīnā

tautaruna.lv 2.jūlijs 2022, 3:30
 
pexels.com
Klāt ir vasara, kas nozīmē to, ka daudzi cilvēki atvaļinājumu steigs pavadīt ārzemēs. Stjuarts Tomijs Kimato atklāj, ko nekad nevajadzētu darīt lidmašīnā.

Tomijs ar padomiem dalās sociālajā medijā "TikTok".

Viņš ir pieredzējis stujarts, kas zina daudz par lidojumiem, lidmašīnām un tajā esošo higiēnu.

Viņš savā "TikTok" kontā dalījās ar video, kurā izcēla vairākus noteikumus, ko lidmašīnas pasažieriem nevajadzētu darīt, lai izvairītos no baktērijām un mikrobiem jeb antisanitāriem apstākļiem, ziņo "Daily Star".

"Neatbalstiet galvu pret logu," saka Tomijs. Viņš min, ka bieži vien aizmiegot lidmašīnā, pasažieri atbalsta galvu pret logu. To nevajadzētu darīt. "Tu neesi vienīgais, kas to ir darījis, un jūs nezināt, cik cilvēku vai bērnu tur ir pieskārušies."

Tomijs izceļ, ka vasarā cilvēki bieži vien lidojumu laikā valkā šortus. Pieredzējušais stjuarts iesaka to nekādā gadījumā nedarīt. "Nevalkājiet šortus, kad atrodaties lidmašīnā [...]. Tas ir tas pats, kas logs - jūs nekad nezināt, cik tīrs ir sēdeklis."

Tāpat stjuarts norādā, ka lidmašīnā labieriecībās nevajadzētu pieskarties poda skalošanas pogai ar "kailām" rokā. "Godīgi sakot, tas vienkārši ir ļoti antisanitāri [...], izmantojiet salveti."

Jau iepriekš vēstījām, ka vairāki stjuarti sociālajos medijos dalās ar dažādiem noderīgiem padomiem ceļotājiem. Kāda stjuarte atklāja, kā ietaupīt un nemaksāt lidostā par papildus bagāžas svaru. Tikmēr cita nosauca trīs lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt lidmašīnā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas