Atklāj, kuru karaliskās ģimenes locekli nevar ciest princis Viljams

tautaruna.lv 2.jūlijs 2022, 0:30
 
AP/Scanpix/Leta
Karaliskajai ģimenei tuvu pietuvināta persona medijiem paziņojusi, ka princis Viljams, ja tas būtu viņa spēkos, vēlētos, lai kāds ģimenes loceklis "pazustu", vēsta "The Sun".

Karaliskajai ģimenei tuvu pietuvināta persona atklāj, ka princis Viljams vēlētos, lai viņa skandālos ierautais tēvocis Endrjū "pazustu" no ģimenes jeb viņam nebūtu vairs nekādas saistības ar karaļnamu.

Kā zināms, tad Jorkas hercogs Endrjū tiek vainots 17 gadus vecas meitenes seksuālā izmantošanā.

Kā tiek ziņots, tad princis Viljams jau sen būtu no ģimenes padzinis Jorkas hercogu, taču cienīdams karalieni, cenšas skaļi nepaust savus uzskatus.

Lai arī pie varas vēl ir karaliene Elizabete II, viņa jau šobrīd arvien vairāk pienākumus uztic savam dēlam Čārlzam un mazdēlam Viljamam. Arī jautājums par Endrjū nākotni tiek uzticēts abiem mantiniekiem.

Pirms neilga laika Čarlzs un Viljams nostājās pret Endrjū un lēma, ka viņš nedrīkst pievienoties īpašā karaliskās ģimenes gājienā Vindzoras pilī. Viljams esot paudis, ja tajā piedalīsies viņa tēvocis, tad viņš tajā nepiedalīsies.

"Viņš jau sen būtu viņu padzinis, ja tas būtu atkarīgs no viņa. Viņš saprot, ka, runājot par māti un dēlu [karalieni Elizabeti II un Endrjū], situācija ir sarežģīt. Bet, godīgi sakot, es domāju, ka viņš tikai vēlas, lai Endrjū pazustu no sabiedrības redzesloka."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 3

 
Anonīms
 

Nabaga svetais Viljams,ak ka gribetos but jaunam un neprecetam...

26.jūnijs 2022, 6:16 Atbildēt

Amerika par 17 gadus jaunas meitenes seksualu izmantosanu var dabut 20 gadus cietumu un tikai Karaliene sava vecuma marazma to Princi Endru piesez.

26.jūnijs 2022, 6:31 Atbildēt

Ja tā ir taisnība par izvarošanu, tad vienīgais loceklis kuru varētu ienīst, ir viņam starp kājām.

2.jūlijs 2022, 7:19 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas