Salceviča skarbi atbild tiem, kas kritizē viņas izskatu

tautaruna.lv 2.jūlijs 2022, 15:48
 
Vladislavs Proškins/F64
Stiliste Indra Salceviča sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar ierakstu, kurā ironiski atbildējusi par kritiku, kas veltīta viņas izskatam.

Kā raksta stiliste, viņa nolēusi padalīties ar "padomiem" lielāka izmēra cilvēkiem pēc tam, kad saņēmusi komentāru par savu izskatu.

Stiliste ironiski dalījusies ar i"padomiem", tā atbildot tiem, kas kritizējuši "lielus" cilvēkus.

"Labāk nepublicēt ierakstus, kuros slāj pa ielu. Ja tomēr esi izvilcies ārā dienas vidū, kad Tevi redz, ej garām tikai un vienīgi lielām mājām, vēlams ar augstām durvīm. Tad Tu izskatīsies piemēroti vai iekļausies vidē organiski kopā ar mājām. Pazudīsi tajās... Pareizāk sakļausieties. Būsi vides elements.

Izvairies no elpošanas. Vēl labāk - vienmēr līdzi nēsā maisiņus. Izelpo tikai tajos. Kāpēc? Jo izelpā ir kalorijas. Esi atbildīga pret sabiedrību. Nedari to resnāku un nebojā priekšstatu par nāciju, jo mēs te baigi smukie un slaidie esam. Tu baltā vārna. Bojā mūsu sabiedrības kopainu.

Ja esi liela/liels, nefotografējies pilnā augumā. Ja tomēr to dari, izmanto aplikāciju un padari sevi slaidāku. Arī bildējot tikai selfiju izmanto filtru!!! Bet labāk bildē piemājas dārziņu vai dabas skatus. Sevi nē! Atpestī no šī kauna traipa Latviju," ironiski un skarbi raksta Indra.

Jau vēstīts, ka Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas