Aktiera Bena Afleka 10 gadus vecais dēls izraisa dārgu automašīnu sadursmi

tautaruna.lv 2.jūlijs 2022, 19:44
 
BauerGriffin/INSTARimages/Cover/Scanpix/Leta
Aktiera Bena Afleka dēls iekļuvis pamatīgās nepatikšanās. Viņš, apsēžoties pie dārga Lamborghini stūres, izraisījis avāriju, ziņo "Daily Mail".

Bens Afleks kopā ar savu mīļoto sievieti, aktrisi, dziedātāju Dženiferu Lopezu un 10 gadus veco dēlu bija devušies uz luksusa auto salonu, lai aplūkotu dažādus dārgus transportlīdzekļus.

Bens, aplūkojot dārgos automobiļus, atļāva savam dēlam iekāpt vienā no tiem - Lamborghini Urus.

Automašīnas, kura tiek iznomāta par 1475 ASV dolāriem dienā, dzinējs bija ieslēgts, kad pie stūres apsēdās aktiera dēls.

Bena dēls, apsēžoties vadītāja krēslā, iespējams nejauši ieslēdza mašīnas atpakaļ gaitu un sadūrās ar BMW automašīnu, kas bija novietota tieši aiz Lamborghini Urus.

Notikušais incidents bija pārsteigums visiem. Kā min luksusa auto salona pārstāvis, tad ne automašīnas, ne cilvēki incidentā nav cietuši.

Kā skaidro salona pārstāvis, tad automašīnas bija novietotas cieši viena otrai blakus. Brīdī, kad Bena dēls iekāpa mašīnā, tā sāka "raustīties" un notika incidents.

Samuels ir aktieru Bena Afleka un Dženiferas Gārneres jaunākā atvase. Bijušajiem mīļotajiem ir vēl divi kopīgi bērni - Violete (16) un Serafina (13). Pāris izšķīrās 2015. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:35

Jaunākās diskusijas