Atklāj horoskopa zīmes, kurām ir lemts būt bagātām

tautaruna.lv 29.aprīlis, 1:30
 
Oksana Džadana/F64
Astrologi pastāstīja, kuras zodiaka zīmes par miljardieriem kļūst biežāk nekā citas, un skaidroja, kāpēc tas notiek, vēsta UNIAN.

Svari

Svariem ir unikāla prasme - viņi vienmēr izsver visus savus lēmumus. Nenotiek tā, ka viņi spontāni kaut ko izlemj un tad nezina, ko ar to darīt. Viņiem viss ir salikts pa plauktiņiem. Šī prasme palīdz viņiem sasniegt savus mērķus, jo viņu dzīvē nav haosa. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Svari šajā reitingā ir pirmajā vietā.

Mežāzis

Mērķtiecīgie Mežāži vienmēr zina, kā iegūt to, ko vēlas. Līdz noteiktam vecumam viņiem var pietrūkt spēka, lai virzītos uz priekšu, bet, tuvojoties 40 gadu vecumam, viņi sāk darboties ar lielāku spēku un enerģiju. Līdz 50 gadu vecumam viņi sasniedz neticamus rezultātus, ar kuriem ne katrs cilvēks var lepoties.

Vērsis

Vērsim bieži paveicas finansiāli. Pēc astrologu domām, šī zodiaka zīme ļoti augstu vērtē stabilitāti un komfortu. Tāpēc viņi ir gatavi uz visu, lai nodrošinātu sev un savai ģimenei pienācīgu dzīves līmeni. Vērsis var strādāt vairākos darbos, lai bankas konts nepārtraukti tiktu papildināts. Tā ir laba īpašība, jo tieši tā palīdz Vērsim dzīvot labi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:48

Jaunākās diskusijas